Technopat sistem tavsiyeleri bir aylığına seçilmiş üyeler tarafından hazırlansın

Böyle bir etkinlik yapılmalı mı?

  • Evet.

    Oy: 30 54,5%
  • Hayır.

    Oy: 25 45,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    55
Bireysel bazda toplanan ya da stok, uyumluluk, kullanıcı yorumu ve minimum kalite bandı belirlenmeden toplanan sitemler ile; bir sitede paylaşılan ve direkt sitenin sorumluluğunda olan, bir sıkıntı yaşandığında sitenin de sorumlu olabileceği kriterleri göz önüne alınarak toplanmış sistemleri karşılaştırmak doğru değil.

Bir kişiye bireysel olarak, tavsiye edilenlerden kat kat daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Zaten bu durumu kendileri de, sistem toplama videolarında dile getiriyor. Bunlar birçok faktör göz önüne alınarak toplanmış sistemler. Bazıları direkt alırken, bazıları taslak olarak kullanıyor.

Öneriniz güzel bence, ama bu bahsettiğim durumu da göz önüne almakta fayda var. :)
O yüzden zaten bu teklifi yaptım hocam, bu kadar iyi bir forum neden böyle tavsiyeler yapıyor, arkasında yatan nedenleri görmek istiyorum. Zaten bu görevi alacak kişiler de bunun bilincinde olacaklar, ona göre tavsiye edecekler.
 
Olmaz. Üyeler genelde bütçeye uysun diye ucuz parçaları önerip geçiyorlar genelde. Technopat'ı, çomarlara itelemek için kronik sorunlu veya üzerinde doğru düzgün inceleme olmayan parçalarla toplanmış hazır sistem satan sitelerin seviyesine indirmek olur bu. Biz öneri ve tavsiyede bulunuruz onlar da ona göre tekrar gözden geçirirler aynı şu 1650S, 1660 değişikliği gibi.
 
Eskiden Technopat'ın sistem tavsiyelerinde kalite ön plnada olurdu.

Ancak aralık ayındaki tavsiyelerde kullanılan bazı parçaları görünce şaşırdım açıkçası.
1609967105913.png

1609967142425.png

1609967180897.png


Ha bir de, ekran kartının kasaya sığmadığı 26000 liralık sistem var.
1609967299627.png


Bir de öne 280mm radyatör takılacakmış, TUF modeli için sığmayacağını @Asım Demir 'e söylemiştim ama Vision OC tam tamına 2 cm daha uzun bir kart, radyatör kalınlığını saymıyorum bile.
 
Bir de öne 280mm radyatör takılacakmış, TUF modeli için sığmayacağını @Asım Demir 'e söylemiştim ama Vision OC tam tamına 2 cm daha uzun bir kart, radyatör kalınlığını saymıyorum bile.
Ocak 2021 tavsiyelerinde hepsi revize edildi.
 

Geri
Yukarı