UI.X 2 Dark en sevdiğim temadır. Ancak ziyaretçiler ve bazı üyeler siyah temayı sevmeyecekleri için daha varsayılan, daha genel bir tema seçmemiz lazım.
Dark çoğu kimse tarafından beğeniliyor ancak varsayılan temanın daha sade, genele hitap etmesini sağlamak için Dimension şık bir alternatif. Tercihim Dimension olurdu.
Forumu aile ortamı gibi hissettirecek temalar varsayılan olmalı.
Zira Dark temalar, beğenilse de; hem çoğu forum tarafından kullanıldığı için, hem de dikkat dağılmasına sebep verdiği için çoğu zaman yeni kullanıcılarda iyi hisler bırakmaz.
Ben Dark'ı seçeceğim için Dark'ın varsayılan yapılmayacak olması isabet olmuş. Bana özel bir şeyin standart olması üzücü olurdu. Tercihim Uniform'dan yana. UI.X 2 de olur.
Bu arada Uniform bana isim olarak sık sık Piriform'u hatırlatıyor. CCleaner, Recuva gibi yazılımları yazan şirket.
UI.X 2 daha iyi olacağını düşünüyorum.
Dimension şirketlerin sitelerine benziyor. Bazı Linux forumlarına da aşırı benziyor. Ayriyeten kullanılan efekt vb. her donanımda stabil çalışması gerektiğini düşünüyorum. UI.X 2
Dipnot: Ana tema ne olursa olsun. Görünümden çok sağlığımı düşündüğümden dolayı her zaman Dark temasını kullanacağım.