Technopat Sosyal 2.0 Varsayılan Teması Ne Olsun?

Hangi tema varsayılan olsun?

• Dimension

Oy: 46 69,7%
  • XenForo 2.0

Oy: 20 30,3%

• Oy verenlerin toplamı
    66
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Recep Baltaş bey, Dark gibi siyah temalar her halükarda lazım bence. Göz sorunu olan arkadaşlar var ve o kişilerden birisi de benim. Yani tamam, ana tema olmasa da mevcut olarak bulunması gerekiyor. Bunu dikkate alırsanız sevinirim, iyi sosyaller.
Karanlık tema günlük kullanımda pek iyi gitmez bence. 2 tema olup manuel değiştirilmesi aslında güzel fikir. Beyaz ışık sıkıntı çıkarıyorsa buyur: :)
gece.PNG
gecce.PNG

Siyah tema hem aşırı ciddi duruyor. Beyaz civarı açık temalar seçilmeli.(y)

Kesinlikle Dimension. Flat, minimal ve ferah. Dark temalara karşıyım insanın ruhunu daraltıyor. İlla çok isteyen varsa alternatif tema olabilir.

Acaba XenForo'nun ikinci tema modu mevcut mudur? İsteyen Dark moda geçebilirse çok iyi olur. @Recep Baltaş

Arkadaşlar, zaten UI.X 2 Dark teması gelecek. Ancak varsayılan olmayacak. Yani istiyen yine Dark tema kullanabilir. Ancak varsayılan için Dark tema olmaz, olmamalı.

Şimdi varsayılan temadan XenForo 2.0 temasına geçebiliyorsak, aynısını gelen yeni temalarda yapabiliriz.

Son düzenleme:
Benim tercihim XenForo 2.0 tarafında olurdu. Dimension temasından daha temiz ve Technopat logosunun renklerine daha uyumlu olduğunu düşünüyorum.

Bununla beraber, Technopat Sosyal'in diğer forumların önüne geçmek için özel bir tasarıma ihtiyacı yok. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı