Technopat Sosyal 2024 Planlarımız

@Nizel G anladım hocam, konunun bir kısmında direkt GIF getireceğiz gibi birşey yazıyordu, umarım gelir.
 
@Nizel G anladım hocam, konunun bir kısmında direkt GIF getireceğiz gibi bir şey yazıyordu, umarım gelir.

Veritabanında GIF ile alakalı 2 şey olabilir. Biri dosya yoludur, /www/technopat.net/sosyal/depo/jackiste/profil.gif şeklinde bir yazı bağdaşır profilinize. Dosya formatı fark etmez.
Diğeri de dosyanın veritabanında BLOB olarak saklanması ve teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, istersen on numara çalışsın, bir fanteziden ibaret :D

Veri tabanı motorunun güncellenmesiyle GIF'i entegre etmenin kolaylaşması arasındaki bağlantı benim gözümde çorbaya tuzu sayarak atarken bir tane eksik atmak kadar az.

Spesifik ve bilmediğim bir şey varsa aydınlatın tabii.
 
Abi en önemli olay, korsan oyun serbest olacak mı? Site paylaşımı elbette yasak olmaya devam etmeli ancak destek de verilmeli diye düşünüyorum.
Bazı kurallar çerçevesinde yenilendi diye hatırlıyorum, kural dışında kalan oyunlarıda korsan oynmaya teşvik etmenin buraya yakışır olacağını sanmıyorum.
 
Abi en önemli olay, korsan oyun serbest olacak mı? Site paylaşımı elbette yasak olmaya devam etmeli ancak destek de verilmeli diye düşünüyorum.
Destek zaten var ama belirli şartlarda.
 
Dijital satışında genellikle sorun çıkarmıyorlar. Yoksa dijital satışı olan bir oyunun, korsan indirme bağlantısını paylaşmak kurallara rağmen üyelerin büyük ihtimalle başvurmayacaktır. Detayları bilmiyorum ama yetkililer de bu bağlantıları silecektir. @NoobSolid26

Ben yeni güncellemeler ile şu üst menüdeki reklam vb. kısımlarını(TurkNet) veya diğer detayları düzenleme gibi şeyler varsa gelmesini isterim. İndirme kısmını insanlara siteden ayrılmasınlar diye kullanıyorum ve oradan istediğim uygulamayı bulmak da zor. O kısım için de bir arama ve daha fazla kategorizasyon yapılabilir.

İndirme sayfası forumdan da ayrılabilir. Türkiye'de güvenilir bir indirme sitesine de ihtiyaç var.
 
Son düzenleme:
İndirme kısmını insanlara siteden ayrılmasınlar diye kullanıyorum ve oradan istediğim uygulamayı bulmak da zor. O kısım için de bir arama ve daha fazla kategorizasyon yapılabilir.
@Mithat Berhan çok güzel alfabetik sıralanmış. İnsanlar kolaylıkla kullanıyormuş.
 
1698514096347.png


Temadaki üst görsel ne zaman özelleştirilebilir olacak?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı