Technopat Sosyal amacından sapıyor

İsterseniz daha birçok örneğini rahatlıkla gösterebilirim. Eğer sıkıntı olmayacaksa yeni bir konu oluşturup bu tür toxic cevapları bile paylaşabiliriz.

Sen fazla ısınmışsın, gel macunu yenileyelim (!)

Şimdi herkes "Burası teknoloji forumu değil, konu dışı kategorisi var burada." diye söylüyor ya, işte ben buna katılmıyorum.

Burası bir teknoloji forumu arkadaşlar. Elbette konu dışı kategorisi olacak ama konu dışı demek saçma konular demek değildir. Diğer kategorilere uymayan konuların burada bulunması demektir.

Son düzenleme:
Kitle değişiyorsa bundan sosyal medya platformları tabii ki etkilenecektir. Şu da var tabii. Şu an pandemi nedeniyle birçok insan ve özellikle genç kitle evlerde, bilgisayar başında.

İnsanlar derslerine girmek yerine buralarda takılıyor. Boş vaktini burada geçiriyor, burada arkadaş ediniyor, burada yaşıyor...

Eskinden de 1 düzgün 3 gereksiz mesaj gelirdi. Şimdi ise yine 1 düzgün mesaj geliyor ama buna karşılık 10 gereksiz mesaj geliyor. Suçu sadece platformlarda aramayın bence, her konuya yazmak, her tartışmaya dahil olmak, her fikrinizi belirtmek ve her duygunuzu paylaşmak zorunda değilsiniz. (Bunu genele söylüyorum.)

Benim de canımı sıkıyor ama yapacak bir şeyimiz yok, burayı DC sunucusuna çeviremeyiz. İçinde ne kadar geyik muhabbet de dönse, forum forumdur. Olağanüstü zamanlardan geçiyoruz zaten.

Hocam kayıt esnasında bir test olsa, en azından RAM falan nedir bilenler konulara cevap verebilse?

Forumlar sadece teknik destek için yoktur, boşuna mı o kadar kategori açılmış?

Hocam kayıt esnasında bir test olsa, en azından RAM falan nedir bilenler konulara cevap verebilse?
Konu açmadan önce Google'a "site:Technopat.net x konu" diye yazmayanlar sırf konulara yazabilmek için test esnasında Google'dan yardım alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…