Technopat Sosyal ceza sistemi hakkında önerim

  • Konuyu başlatan Silinen üye 311895
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1. Kimse size on binlerce mesajı gidin didikleyin demiyor. Neden benim bu on binlerce mesaj arasında sayabileceğim bir mesajım yok da çat çat her yazdığımdan ceza yiyorum, ben onu soruyorum size.

2. Heh bir cımbızlama olayı daha. Rapor sistemini kullanmak için mesajı raporlamak gerek değil mi? Eee mesajı silmişsiniz. Tekrar yazacağım ki raporlayıp size bu niye siliniyor diye sorabileyim değil mi?

3. Ha diyeceksiniz ki "profilinizde rapor kısmı var", var var da bu sefer oraya da gidip tek tek "şu konuda şunu yazdım, işte konunun linki, sonra mesajım silindi" bilmem ne diye bir ton şey yazacağım.

4. Konuyu açıklıyorum, o mesajın olayı gereksiz mesaj değil bakın bundan yaptım diyorum, cevap bile verilmiyor. Mesajlarım silindi, neden silindi dendiğinde de ceza yedim. Mükemmel.

5. Haklısınız, keşke öz eleştiri yaptığınız görsek. Hadi bu tür olayları geçtim, daha kendiniz yazım kurallarına uymuyorken insanlara yazım yanlışı sebebiyle ceza yağdırıp duruyorsunuz.
1. Neden uyarı aldığınızı bir de siz düşünün o halde, o kadar mesaj içerisinden neden sizin mesajlarınız uyarı sebebi bir düşünün.
2. Bu sorunun cevabını siz kendiniz "3" olarak numaralandırılan sorunuzu belirtirken vermişsiniz.
3. Yapmanız gereken işlem bu.
4. Bu sorunuz daha önce cevaplanmış.
5. İlgili kişileri raporlayabilirsiniz.
 
Cezayı veren sizsiniz sanırım.

Ben değilim, cezayı veren başka bir mod arkadaş.

Gırgırına yazdığım zaten belli.
Burası gırgırına mesaj yazabileceğiniz yer değil. Gırgırınızı "Mizah ve Eğlence" kategorisinde yazın en azından.

Mesajı silmek gayet yeterliyken tutup da 1 saat hesabımı bloklamanız saçmalık.
Herkesin mesajını ceza vermeden sileceksek forumun düzenini sağlayamayız. Yoksa herkes sizin gibi gırgırına mesaj yazmaya başlar nasıl olsa silip geçiliyor diye.

Hadi hepsini geçtim belki de mesajımı tamamlayamadan gönderdim, düzenle kısmına girdim mesajın geri kalanını yazıyordum diyelim
Olabilir, biz de size ceza vererek uyarıyoruz bir daha aynı hatayı yapmayın diye. Mesajı tamamlamadan gönderiyorsanız sorumluluk sizdedir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı