afterxalien42
Decapat
Öne çıkar özelliğini suistimal etmek
Muhtemelen genel olarak yaşça küçük animeci veya Technopat'ın eleştirilmesine katlanamayanlar tarafından linç edileceğimi düşünerek bir konu açıyorum. Geçen gün bir konuda chipset sürücüsünün güncellenmesinin gereksiz olduğunu yazmıştım. Bu yorumum bazıları tarafından olumsuz eleştirilmişti ve fark ettim ki "yanlış bilgi verdiniz" diye saçma sapan anlamsız bir uyarı bildirimlere geldi. Bir forum sitesi düşünün ki bir mesajı "yanlış bilgi" diye yorumlayıp sizin mesaj yazma hakkınızı ve tartışmanızı engelliyor. Sanki sizin savunduğunuz şeyin kesinlikle doğruluk payı yokmuş gibi. Öyle bile olsa yetkililerin bunu yapmaya hakkı yok. Böyle bir şey olamaz. Dünyada hiçbir forum sitesinde böyle saçmalık görmedim. Technopat yönetimine diyeceğim son söz; siz kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz ve aynen böyle devam edin. Sosyal kurallarının kesinlikle gözden geçirilmesi gerek, yoksa yaşça büyük kitleleri barındıramazsınız sitede. Bu yazdıklarımı sadece yaşça olgun insanların anlaması yeterli, küçükler zaten anlamaz.
Edit: Son olarak mümkünse üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum.
Edit: Son olarak mümkünse üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum.