Bence en büyük sorun samimiyetsizlik ve karşında kimseyi bulamamak. Banlandığımızda konu açmaya bayılmıyoruz. Ama başka ne çaremiz var? Sakın bana ''Bize Ulaşın'' kısmını göstermeyin. 3 yıldır burdayım daha ordan cevap aldığımı hatırlamıyorum.
Ayrıca bazı ''Mod''lar gerçekten çok kasıntı ve itici. İstenirse isim bile verebilirim. Adamların konuya yaklaşımı yazım üslübü falan. İnsan okuduğunda aklında ''Ben modum, ben kralım, babil kulesinde oturuyorum, küçük dağları da ben yarattım.'' havası oluşuyor. Nedir yani, alt tarafı bir mavi tagın var. Senin 30 katın buraya emek vermişiz. Sıkılıp bunaldığımız için ''Konu Dışı''na ağırlık vermişiz. Kalkı ki herkes teknik, donanım bilecek, diye bir şey mi var? 1000 mesajlı modta ki ego 10000 mesajlı adam da yok. Birde akıl verir. Yararlı olun, diye. Sen daha foruma kayıt olmadan ben ''Bilgisayar Toplama'' bölümünü hatim etmiştim. Binlerce mesajımı oraya yazdım. İsteyen açsın baksın.
Ayrıca her eleştiri konusunda modların iş yükü çok anlayış gösterin, denmesini doğru bulmuyorum. Sonuçta ücret alıyorlar. Onlara üzülmemiz gerekmiyor.
İnsanların kaynaşabilmesi için alternatif bölümlerde kuralların daha esnek olması gerektiğini düşünüyorum. Dönüp dolaşıp yazım hataları kurallarına sığınmayın. Ne demek istediğimizi gayet iyi biliyorsunuz. ''Gereksiz mesaj'' konusu mesala. Tam bir saçmalık. Ben modun insafina kalmak zorunda mıyım? 10 sayfa goygoy yapılmış bir konuda gereksiz mesaj cezası yiyoruz. Bu nasıl insiyatifse artık?
Her neyse ben bunları zaten defalarca dile getirdim. Modlardan da ''Beğenmiyorsan defol git'' tarzında çok güzel mesajlarını almıştım. Aslında cevabımı çoktan aldım. Ben buranın değişeceğine inanmıyorum. İyi ve dilek temenniyle olmaz. Mod kadronuzu yenileyin. Bu insanları çekmek zorundaysakta söyleyin diğer insanlar bilsin. Artık benim çok umrumda değil zaten.