albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2014 #31 Yılların kulak aşinalığı nedeniyle ilk başta garip gelse de ben Technopat Sosyal ismini beğendim. İyi olur.
Yılların kulak aşinalığı nedeniyle ilk başta garip gelse de ben Technopat Sosyal ismini beğendim. İyi olur.
KS KS Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Şubat 2014 #32 Arkadaşlar verilen cevapları okumuyor musunuz yoksa okumak zor mu geliyor. Tapatalk hakkında önceki sayfada gerekli cevabı verdim. Bu arada bugün RC1 çıktı, yakında XF 1.3 çıkacak. Bu da demek oluyor ki geçiş Mart ayında kaçınılmaz. XenForo 1.3.0 Release Candidate 1 Released (Unsupported) | XenForo Community
Arkadaşlar verilen cevapları okumuyor musunuz yoksa okumak zor mu geliyor. Tapatalk hakkında önceki sayfada gerekli cevabı verdim. Bu arada bugün RC1 çıktı, yakında XF 1.3 çıkacak. Bu da demek oluyor ki geçiş Mart ayında kaçınılmaz. XenForo 1.3.0 Release Candidate 1 Released (Unsupported) | XenForo Community
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.361 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2014 #33 Recep Baltaş dedi: Arkadaşlar verilen cevapları okumuyor musunuz yoksa okumak zor mu geliyor. Tapatalk hakkında önceki sayfada gerekli cevabı verdim. Bu arada bugün RC1 çıktı, yakında XF 1.3 çıkacak. Bu da demek oluyor ki geçiş Mart ayında kaçınılmaz. XenForo 1.3.0 Release Candidate 1 Released (Unsupported) | XenForo Community Genişletmek için tıkla... Peki Recep abi TapaTalk'a mecbur muyuz ? Yani kendi mobil uygulamamızı geliştirsek nasıl olur ?
Recep Baltaş dedi: Arkadaşlar verilen cevapları okumuyor musunuz yoksa okumak zor mu geliyor. Tapatalk hakkında önceki sayfada gerekli cevabı verdim. Bu arada bugün RC1 çıktı, yakında XF 1.3 çıkacak. Bu da demek oluyor ki geçiş Mart ayında kaçınılmaz. XenForo 1.3.0 Release Candidate 1 Released (Unsupported) | XenForo Community Genişletmek için tıkla... Peki Recep abi TapaTalk'a mecbur muyuz ? Yani kendi mobil uygulamamızı geliştirsek nasıl olur ?
R Revenue Ziyaretçi 26 Şubat 2014 #34 Eğer satılan lisans mobil sürümü de içeriyorsa, gerçekten modern bir mobil sürüm görünümü var xenForo'nun.
Eğer satılan lisans mobil sürümü de içeriyorsa, gerçekten modern bir mobil sürüm görünümü var xenForo'nun.
KS KS Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Mart 2014 #35 XenForo 1.3 çıkmıştır. Maceramız yakın zamanda başlayacaktır. XenForo 1.3.0 Released | XenForo Community
XenForo 1.3 çıkmıştır. Maceramız yakın zamanda başlayacaktır. XenForo 1.3.0 Released | XenForo Community