Temmuz 2022 Güncellemesiyle bahsettiğiniz özelliği eklemiştik. Detaylar:Satış yapanlar için yorum ve puan vermeye imkan veren bir sistem. Burda görmüştüm en son geliştirildiğiyle ilgili mesajı paylaşıyorum resim olarak.
Merhaba, öncelik konusunda Sosyal Önerileri kategorisine konu açabilir misiniz? İkincisi ise planlı gönderi oluşturmadan bahsediyorsunuz yanlış anlamadıysam, bunu da Haziran 2022 güncellemesiyle eklemiştik. Detaylar için:Merhaba Emre abi, bu güncellemeye hayran kaldım. Bir sorum daha var. belki görürsün, belki görmezsin fark etmez ama bunun sana ulaşacağına eminim. Mesela bir konu açtık, mesela "20.000 TL`ye bilgisayar önerisi" konusu, pek öncelikli değil. İndirim konuları öncelikli, "Derslerimde başarılı olamıyorum" konusu öncelikli mesela. Yani her kafadan bir konu çıkıyor ve bu konular aynı hızda yanıtlanıyor. Destek bölümünde olduğu gibi Sosyal'e de öncelikler gelebilir. Bu çoğu zaman hemen konu onaylansın, cevaplar gelsin diye öncelikli olarak işaretlenebilir fakat bunun da cezası olabilir. Böyle bir güncelleme de bu siteye yakışabilir.
Önceki aylarda yapılan güncellemelere dikkatli bakmadım fakat affına sığınarak demek istiyorum. Saatli konular olacak mı? Mesela benim sormam gereken bir soru var. 10.000 liraya telefon önerisi, 10.000 liraya ekran kartı veya bilgisayar önerisi gibi gibi aklımda sorular var. Bu konuları onaylamaya göndermeden önce bir saat ayarı olursa güzel olur. Şu konuyu saat 10.00`da, bu konuyu 12.30`da gibi gibi ayarlamalar olursa güzel olur.
Sosyal önerileri kategorisine öneri konusunu açabilirsiniz, teşekkürler.Bu ve buna benzer konular için psikolojik destek veya ona benzer bir bölüm açılmalı. Çok yanlış yönlendirme oluyor. Bu kişi ve durumunu daha kötüye çevirebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.