Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 13.524
Hocam eleştri konuları onaylanıyor merak etmeyin :D.
Forumu eleştirmek için birkaç tane konu açmıştım ancak hiçbiri onaylanmamıştı.
Hocam söylediklerinize katılıyorum fakat bir ürünü sadece foruma sorup, hiçbir araştırma yapmadan alıyorsanız hata biraz da sizde. Sırf forumda bilindik iki üç üye önerdi diye diğer üyeler hakkında fikir sahibi olmadığı ürünleri önerebiliyor. Bu yüzden bir ürün alırken detaylıca araştırma yapın, iki üç kişinin söylediklerini de göz önünde bulundurun ve kararınızı verin.
Yapıyorum, işin ilginç kısmı diğer platformlarda da öneriliyor.

Ben de forumdan öneri isteyip G102 aldım, 2070S'i iade etmedim, RX 5700 sistemimi iade etmedim, 3000 serisi çıkarken 2000 seri bir kart aldım. Bunlar gibi çok örnek var. Lakin bu hataların hepsinin sebebi benim. Karar vermeden önce araştırmalıydım. Aceleyle ürün almamalıydım. Burada insanlar kendi görüşlerine dayanarak öneriler yapar. Tabii ki bazı insanlar kafasına göre öneri yapıyor. Onları istisna olarak sayıyorum. Yani almadan önce sadece forumdan birkaç kişiye güvenmek doğru değil. Araştırın. Elimizde bir sürü yerli ve yabancı kaynak var. Bir de iyi bir ürün önerildiği halde sorunlu bir ürün gelmiş olabilir. Örneğin HDD gibi. Bunu öneren kişinin bilerek o satıcıyı attığını sanmıyorum. Uzun lafın kısası sadece önerilere bakarak ürün almak doğru değil. Araştırın.

2X modelleri 1650S/1660 S üstü pek alınası değil ki ısınma şikayetlerini görüyoruz.
Isınma şikayeti değil, mangal partisi o. Kışın da doğalgaz alternatifi. Hem oyun oyna hem ısın hem de yemek ye. Çok amaçlı. :D

Forumu eleştirmek için birkaç tane konu açmıştım ancak hiçbiri onaylanmamıştı.
Kurallara uygun açılan konuları onaylıyorlar. Nasıl açtığınıza bağlı. Abartılmadığı veya aynı konuların tekrar tekrar açılmadığı sürece ben hiç sorun görmedim şahsen.

Ben de forumdan öneri isteyip G102 aldım.
G102 biz de öneriyorduk, evet, bir hatamız oldu ama bu hatanın farkına kaynak olmadan varamazdık. Ek olarak memnunsanız sorun yok, 200IPS bir fare.

Mesela Reddit üyesi o testi yapmasaydı, farelerin içini açmasaydı ve bunu Reddit'te paylaşmasaydı haberimiz olmayacaktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı