VATAN Bilgisayar alınan ürünlerin problemli çıkması

• Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 6.448
Bizim şubede olsa bu dediğiniz, kullanıcı hatası olup olmadığını anlamak için servise gönderiyorlar. Ne güzel iş yapıyorlar. :)

Eğer yaşın küçük ise babanla birlikte git ve biraz sert çıksın, bak o zaman nasıl alıyorlar. Bu konularda tecrübeliyim oradan biliyorum ama yinede şubeden şubeye değişir. :)

17-22 yaş 2 kişi gittik işte ikimizde goril gibi insanlarız. Yok abi almadılar uğraştık baya :D

Bilgisayar toplamak o kadar kolay ki, inan lego gibi. Bende en başlarda zor sanıyordum, bir kere yaptıktan sonra meğer ne kadar kolaymış dedim. Neyin nereye takılacağı belli zaten, eğer yinede işini sağlama almak istiyorsan sistem toplama videolarından birisini izleyerek yapabilirsin. :)

"Bu devirde kimseler Sultan, Padişah degil" denilir, ancak ülkemizde bu aslında mümkün...
Yani biraz gücünüz, torpilin varsa; padişah da sultan da siz oluyorsunuz bu ülkede.

Düşünün, herhangi bi mağazaya girdiğinizde, mağaza çalışanı ya da sahibi karakterinize veya cebinize bakarlar. (Hoş karakter ilk görüşte anlaşılmaz o ayrı tabi)
Ve size ona göre muamele ederler...

O sözünü ettiğim anakart dışında bir çok ürün değiştirdim, hemde sorgusuz sualsiz.
Örneğin bendeki kasayı da arızalı çıkmış diye değiştirdim. (SSD, HDD kapakları vs. bozuktu)
Bu kasayı (ThermalTake Levent 10 GT ...) aldığımda daha ağzını bile açıp bakmadan eve götürmüş oradan da il dışına çıkmış ve 3 gün sonra gelip bakmıştım, ona rağmen yine sorunsuz değişmişlerdi.

Ben Asus Zenfone 2 aldım 8 gün önce ama çok ısınıyor MC5' te sizce değiştirirler mi başka telefonla veya para iadesi yapılır mı ? Bugün gideceğiz nasipse.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı