Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 13.581
Bazı insanlar için özellik veya model önemli olmuyor. O fiyat aralığında hangi bilinen marka varsa onu kopyalayıp yapıştırıyor. Ben genelde Amazon yorumlarına bakarak bir şeyler alıyorum. Aynısı benim de başıma geldi aldığım ASUS modem geldiği gün sorun çıkarmıştı araştırınca gördüm model kronik sorunluymuş.

Bu tersleyenleri anlamıyorum. Yaşadığı sorunu bizimle paylaşmak istemiş.

Aslında bu güzel bir şey. Herkes teknolojiden anlamıyor. Daha dikkatli yaklaşmamızı sağlar.

Bir şey yazdı diye bir vatan haini ilan edilmediği kaldı. Yarım saattir kendini savunuyor garip :D

Adam orta çağda yaşasaydı büyücü diye yakarlardı bunlar :D

Herkes şahsına laf edilince cevap vermesi gerek. Biz burada sizin üzerinize gitsek sizde bizim üzerimize patlayacaksınız? "Technopat Sosyal" cevabı sanki biraz yanlış bir tabir değil mi bu arada? Sonuçta üyelerin hepsi aynı şeyi söylemiyor.
Ben burada güzel dille açıklıyorum, konunun içeriğine bakarsan "sizi yalancılar, kaliteli dediğiniz ürünlerin hepsi fiyasko!" falan demiyorum.

Technopat Sosyal'den bahsettiğim forumdaki çoğu kişi zamanında da olsa bu ürünleri önerdiler.
Bu tersleyenleri anlamıyorum. Yaşadığı sorunu bizimle paylaşmak istemiş.

Aslında bu güzel bir şey. Herkes teknolojiden anlamıyor. Daha dikkatli yaklaşmamızı sağlar bu konu.

Adam orta çağda yaşasaydı büyücü diye yakarlardı bunlar :D
Technopat çok linçleyici bir forum, kitlesi çok toksik. Bu konudan bile anlayabiliyoruz, Welcome the Technopat Sosyal.

Ben burada güzel dille açıklıyorum, konunun içeriğine bakarsan "sizi yalancılar, kaliteli dediğiniz ürünlerin hepsi fiyasko!" falan demiyorum.

Technopat Sosyal'den bahsettiğim forumdaki çoğu kişi zamanında da olsa bu ürünleri önerdiler.

Technopat çok linçleyici bir forum, kitlesi çok toksik. Bu konudan bile anlayabiliyoruz, Welcome the Technopat Sosyal.

5400 mesajınız var ironik galiba sıkıldınız banlanmak istiyorsunuz.

Dur sen de yangına körükle gitme :D

5400 mesajınız var ironik.
Burada takılmamın en büyük nedenlerinden birisi çok emeğimin olması, açıkçası baştan bu olayları yaşasaydım çok geç olmadan ayrılırdım forumdan.
Galiba sıkıldınız banlanmak istiyorsunuz.
Öyle bir niyetim yok, bu konu yüzünden banlanacaksam vay halime.
Dur sen de yangına körükle gitme :D
Ben olabildiğince açık sözlü olmaya çalışıyorum, gerçekleri konuşuyorum.

ama en büyük suçlunun Technopat Sosyal olduğunu düşünüyorum
Kimse sizi X ürünü al Y ürünü çöp diye zorlayamaz. Biz forumdakiler sadece öneri sunabiliriz. Son tercih her zaman sizindir. Kimsenin fiziksel baskısıyla ürün satın almıyorsunuz. Ortada suçlu falan yok, önerenleri her zaman dinlemek zorunda değilsiniz. Özgür iradeniz var.

Ha ben çoğunluk ne derse onu yaparım, onu alırım diyorsanız sorun sizde, Sosyalde değil.

Bence öneri meselesini çok ciddiye almışsınız ya da "öneri" kelimesinin anlamını yanlış biliyorsunuz. Adı üstünde, yakın çevrenizden birisinin önerisi size ne kadar anlam ifade ediyorsa, buradaki mesajlar da kişisine göre aşağı yukarı bu doğrultuda sayılır; bu yüzden de bu unsur göz önüne alınarak bir değerlendirme yapılmalı. Gerisi sizin araştırma yapıp, veri elde edip karşılaştırmanıza kalmış bir durum. Herkes, bu kim olursa olsun her şeyin en iyisini, en muhteşemini önerecek diye bir ihtimal yok zaten. Adı üstünde "öneri", bir kesinliği ya da iddiası yok, insanlar kendince bildiği kadarıyla karşısındaki kişiye en iyisini önermeye çalışıyor. Önerinin anlamı da budur zaten. Öneri veren üyeleri para karşılığı çalışan kişilermiş gibi görmeyiniz lütfen. "Güvenimi zedelediniz" kısmı sanki müşteriymişsiniz de buradaki insanlar da sizi tüketici bilip mağdur etmiş gibi bir anlama yöneliyor. Bu önerileri en fazla "güvenilir referans" olarak göz ucunda değerlendirip, kendiniz en doğru yolu arayıp ona göre bir karar vermeniz gerek. Sorumluluğu insanlara yüklemeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı