Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazım kurallarına uymama konusuna af getirilmesi oldukça mantıklı. Zira uzun bir adı olan bir RAM parçasının adını eksik yazdığım için (eksik yazmış halimle dahi hangi RAM parçasını kast ettiğim çok açık şekilde anlaşılabilir durumda idi.) Uyarı almıştım. Ek olarak "gereksiz mesaj" isminde bir uyarının olması da bana göre hata. Çünkü neyin gerekli olup neyin gereksiz olduğu bizzat moderatörleriniz arasında değişebilir, özneldir. Bu konunun da dikkate alınmasını isterim.
Gereksiz şeyler gereksizdir hukukçubey. Moderasyon arasındaki şeyler de demokratik olur sonucuna göre eylem yapılır o eylem doğru görülmezse üye tarafından itiraz edilir, edilen itirazı da yönetici değerlendirir. Hukukçu biri olarak bu aşamaları kaçırmanıza şaşırdım 😅

Hesabımı silmeye çalıştığımda onu bile yapamıyorum. Ölmeye gidiyor bu forum yavaş yavaş ve umarım da öyle olur.

Moderasyon Günlüğü için yeni konu mu yolda yoksa? 🤭

Onlar ağır küfürlü olduğu için terbiyesizliklerinin paylaşacak bir yanı yok ama halihazırda bu kadar gereksiz mesaj silinmişken bol açıklamalı bir gereksiz mesajlar konusunun hazırlanmakta olduğu bilgisini çıtlatabilirim. :D Artık gereksiz mesajlarınızdan dolayı uyarı almaya son! Yakında yeni konumuz sizlerle. ⏳

Hesabımı silmeye çalıştığımda onu bile yapamıyorum. Ölmeye gidiyor bu forum yavaş yavaş ve umarım da öyle olur.
Ayarları kullan, arama motoruna bir sorun arattığında önerilen ve sürekli reklam alan istatistiklere göre ölmeyen bir yer siz deyince neden ölsün? Haterı oluyorsunuz datanız yok.

1000. mesajımı size yazdığıma inanamıyorum. Sizler böyle dedikçe bu forum ölmeyecek. Senin "yavaş yavaş ölmeye gidiyor bu forum" dediğin yere ayda 11 milyon kişi giriyor. Siz istediğiniz kadar ölmesini umun bu sadece sizin umarım diye yazınızla kalacak ve öteye geçemeyecek.

Yalnızca bir bağlaç hatasından dolayı uyarı verilmesi biraz abartılı olmakta.
Ayrılmadan sonra bazı şeyler burada daha iyi oldu.. Subjektif olduğumu düşünmüyorum, cidden çok saçma işler yapılıyordu imla hakkında. En kafama taktığım ise ''alıntılarda bulunan imla hatalarından kaynaklanan ceza''. idi.
Yeni moderatörlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.. ( Dilerim moderasyonda da iktidar zehirlenmesi denilen hal yoktur.)
Evet düzen sağlanmalı / üyelerin de değerli olduğunun bilincinde olarak ve onlara bunu az da olsa hissettirerek.
Kusura bakmayın ama burada hiçbir üye kendini az da olsa değerli hissetmiyordu-r.

Üstad size ve sizin şahsınızda tüm Technopat ekibine teşekkürler..
Technopat'ı sevsem mi sevmesem mi bir türlü karar veremedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne dedi ne dedi? Af mi geldi? Harikasınız moderasyon ekibi 🙏❤️

Acaba 1 Ocak 2024 öncesine de af gelir mi sayın moderasyon ekibi, bir arkadaş soruyo da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı