Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi olmuş. Birisi gelip yorumuma abuk subuk bir şey yazıyordu benim de doğal olarak cevap verme hakkım doğuyordu ve o şekilde 1 haftalık ceza alıyordum. Elinize sağlık.

Fakaat sanırım 2023'den öncesi silinmiş. Sonrası duruyor.

1738967224718.png

Bunlar silinmeyecek mi?

Çok iyi olmuş. Birisi gelip yorumuma abuk subuk bir şey yazıyordu benim de doğal olarak cevap verme hakkım doğuyordu ve o şekilde 1 haftalık ceza alıyordum. Elinize sağlık.

Fakaat sanırım 2023'den öncesi silinmiş. Sonrası duruyor.
Keşke 2025'e kadar silinip, 2025'de yeni bir sayfa açsalardı. En azından eski üyelere bir kıyak yapsalardı. :)

@Emre C Hocam benim 2021den kalan noktalama işaretlerinin hatalı yazımı uyarım var. Size zahmet bakabilirseniz güzel olur 😊.

@Emre C Bana geçenlerde haksız bir futbol kategorisi yasağı verildi. Ona da el atsan olur mu hocam? :D

Tüm cezaları güncel bir tarih itibariyle silseniz herkes daha çok mutlu olur ve daha çok dikkat eder gibi geliyor..
VEYA
Mesajlardan birinde belirli bir süre (Mesaj sayısı da kriter alınabilir) ceza almayanların cezalarının silinmesi ile ilgili bir şey vardı.
En mantıklı bulduğum ve hoşuma giden öneri..
Olurunu-olmazını en iyi tecrübeli yöneticiler bilir ve uygun bir metod belirleyebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı