Ben en son kız şıkkında bıraktım.Şıklar değiştirilebiliyor. Hepimiz sıkıldıkça geçiş yapanlardanız herhalde.![]()
Ben en son kız şıkkında bıraktım.Şıklar değiştirilebiliyor. Hepimiz sıkıldıkça geçiş yapanlardanız herhalde.![]()
Hocam çözdünüz peki kimler? Meraktan çatlayacağım. O kadın moderatör kim?Ben kimin hanımefendi kimin beyefendi olduğunu biliyorumTanımama da gerek yok, öyle bi' yeteneğim var ki gözetler isem o kişiyi tamamen çözerim
Ama İnstagram vermiyorum, rahat olun hanımefendiler
Ama yani eğer eklemek isterseniz güzel olurArkadaş olarak yani, şimdi yanlış anlamayın zaten başım bağlı
Şimdi bayanlara mı söyledin Baylara mı?Ben kimin hanımefendi kimin beyefendi olduğunu biliyorumTanımama da gerek yok, öyle bi' yeteneğim var ki gözetler isem o kişiyi tamamen çözerim
Ama İnstagram vermiyorum, rahat olun hanımefendiler
Ama yani eğer eklemek isterseniz güzel olurArkadaş olarak yani, şimdi yanlış anlamayın zaten başım bağlı
Varsa moderatörlerden biri olduğuna kesinlikle eminim.O kadın moderatör kim?
Sanırım o kişiyi biliyorum, ban yersem diye korkuyorumHocam çözdünüz peki kimler? Meraktan çatlayacağım. O kadın moderatör kim?
Bayanlara, çünkü baylar hep ekliyor listemde 4-5 kız var anca...Şimdi bayanlara mı söyledin Baylara mı?
Araştıracağım...Sanırım o kişiyi biliyorum, ban yersem diye korkuyorumYeni oldu demem yeterli olur gibi
Bayanlara, çünkü baylar hep ekliyor listemde 4-5 kız var anca...
Canım sıkılııyııee, kızlar ile daha iyi konuşan biriyim bir de tam kafa dengim oluyorlar
Sanırım o kişiyi biliyorum, ban yersem diye korkuyorumYeni oldu demem yeterli olur gibi
Bayanlara, çünkü baylar hep ekliyor listemde 4-5 kız var anca...
Canım sıkılııyııee, kızlar ile daha iyi konuşan biriyim bir de tam kafa dengim oluyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.