Technopat Sosyal'de en çok kız mı var erkek mi?

Erkek misiniz kız mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    485
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kimin hanımefendi kimin beyefendi olduğunu biliyorum :) Tanımama da gerek yok, öyle bi' yeteneğim var ki gözetler isem o kişiyi tamamen çözerim :D Ama İnstagram vermiyorum, rahat olun hanımefendiler 😏
Ama yani eğer eklemek isterseniz güzel olur :D Arkadaş olarak yani, şimdi yanlış anlamayın zaten başım bağlı :)

Son düzenleme:
Ben kimin hanımefendi kimin beyefendi olduğunu biliyorum :) Tanımama da gerek yok, öyle bi' yeteneğim var ki gözetler isem o kişiyi tamamen çözerim :D Ama İnstagram vermiyorum, rahat olun hanımefendiler 😏
Ama yani eğer eklemek isterseniz güzel olur :D Arkadaş olarak yani, şimdi yanlış anlamayın zaten başım bağlı :)
Hocam çözdünüz peki kimler? Meraktan çatlayacağım. O kadın moderatör kim?

Şimdi bayanlara mı söyledin Baylara mı?

Hocam çözdünüz peki kimler? Meraktan çatlayacağım. O kadın moderatör kim?
Sanırım o kişiyi biliyorum, ban yersem diye korkuyorum :D Yeni oldu demem yeterli olur gibi :)
Şimdi bayanlara mı söyledin Baylara mı?
Bayanlara, çünkü baylar hep ekliyor listemde 4-5 kız var anca...
Canım sıkılııyııee, kızlar ile daha iyi konuşan biriyim bir de tam kafa dengim oluyorlar :D

Sanırım o kişiyi biliyorum, ban yersem diye korkuyorum :D Yeni oldu demem yeterli olur gibi :)

Canım sıkılııyııee, kızlar ile daha iyi konuşan biriyim bir de tam kafa dengim oluyorlar :D
Araştıracağım...

Be

Benim de 3 arkadaşım var 3 üde kız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı