Technopat Sosyal'de olmasını istediğiniz özellikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki GIF özelliği gelecek mi? Az önce bir moderatör demişti: Dikkat dağıtır. Mouse'yi üstüne götürünce hareket etse?
Kalkma sebebi sadece dikkat dağıtması değil diye biliyorum.

Arkadaşlar GIF'in kullanılmamasının bir sebebi var. GIF biraz riskli bir dosya tipi. İçine zararlı yazılımlar konması nispeten kolay bir uzantı ve yer kaplıyor.

Kalkma sebebi sadece dikkat dağıtması değil diye biliyorum.
Ben de yanlış duymadıysam sunucuya yük bindiriyor deniyordu. Tabii bu da bir neden ama bir konuda böyle yazanları görmüştüm. Sunucu olayı bence yeterince mantıklı.

Forumların hepsi birbirine benziyor. Tema olarak farklı bir yüze sahip olması şart bu formun. En çok trafiğe sahip forumların başında geliyor Technopat. Bir de Discord tarzı roller olsa fena olmaz. PC konularına daha çok yazanlara ayrı yazılıma ayrı arabaya ayrı vs vs.

Merhaba arkadaşlar Technopat Sosyal'de olmasını istediğiniz özellikler var mı? Buraya yazalım hem de belki yetkililer görür bir şeyler eklenir. Ben başlıyorum: GIF profil fotoğrafı ve belli bir büyüklüğe kadar dosyaların direkt olarak Sosyal'e yükleyebilmek, minidump dosyaları vs.
Sosyali bırakıyorum diye prim için konu açıp bırakmayanlara IP ban atılmasını isterdim.

Sosyali bırakıyorum diye konu açıp bırakmayanlara IP ban atılmasını isterdim.

Şu konu güzel bir emsal olur umarım.

Şu konu güzel bir emsal olur umarım.
Benim de bu konuda bir önerim var.

Bu tarz konular açan kişilere en az 1 ay olmak veya kendi belirttiği uzak kalma süresi kadar ceza verilse bunların önüne geçilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı