Technopat Sosyal'den yapmasını istediklerim

Siz yazdıklarıma katılıyor musunuz?

• Evet katılıyorum

• Hayır katılmıyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bu muhtemelen son mesajım. @Mojave 'nin açtığı konunun kilitlenmesine tepki gösterenlere aynen bu cevap verilmiş.

Ayrıca @Mojave hiçbir zaman inanç ve siyaset konularına girmedi bile. Hiç emeği olmamakla suçlamış ama sistem toplama konularının güncellenmesine düzenli zaman ayırıyordu. Daha da ayırmaz herhalde. Tekrar söylüyorum: Tüm iyi niyetli arkadaşlarım, buranın düzenini sağlayan moderatör kardeşlerim; hepinizi çok seviyorum ama üst yönetim tarafından fikirlerimizi belirttiğimizde aşağılandığımız yerde de durmak istemiyorum. Sağlıcakla kalın.

@fryzen

Konuyu açan üye kişisinin de nasıl biri olduğu, ne tür konular açıp ne tür yorumlar yazdığı birçok kişi tarafından biliniyor. Dinci düşüncelerini ve siyasi fikilerini kabul etmeyen her insanı bisiklet sürmeyi yeni öğrenen bebek olarak gördüğü için nasıl muamele gördüyse haklıdır diyorum. Ben direkt olarak bir konuşma içerisine girmedim kendisiyle.

Siz Recep'in yazdığı yorum @Mojave 'ye ithafen yazıldı zannettiniz herhalde?

Benim de istediklerim bir şey bilmeden boş boş konuşmamaları sağ olsunlar cebimden 250 TL cik çıktı.

Hocam bir konumda bir tuşa yanlışıkla basmıştım ban yemedim küçük hatalarda sıkıntı çıkmıyor.

Fikrinizi yönetimle paylaştım. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

İtiraf etmek gerekir ki Technopat Sosyal sayesinde Türkçeyi düzgün yazmaya başladım.

@Serendipity Birçok kişiye iyi gelen bir şey bir tek ona uymayabilir, alerjisi olabilir gibi ihtimaller nedeniyle o olay olmuş olabilir. Birçok kişinin normal mesleği Doktorluk olsa da önerileri direkt uygulamamak lazım.

Sadece sağlık başlığında değil her yerde önerileri direkt uygulamamak lazım.

@Mithat Berhan arkadan giren önden çıkartır diyen cinci hocalar, her aksırıkta antibiyotik içen bir halk var. Maalesef çok bilinçsiziz bu konularda.

Hem gelecek öneriler de havada kalacaktır çoğu durumda. Yukarıdaki örnek gibi düşünelim, ya adama kötü etkisi olursa? Uygulanmayacaksa neden öneri yapacak bu insanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…