Technopat Sosyal'in ceza sistemini nasıl buluyorsunuz?

Genel olarak toparlayalım

• Oy verenlerin toplamı
    207
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama cezasını gereksiz buluyorum. Neden başka birinin yaptığı hata yüzünden ben de ceza alıyorum?
Çünkü yaptığınız alıntının sizin mesajınızın içinde bulunmasından dolayı. Mesela sizin yazdığınız bir mesaj alıntıladığım için şu an benim mesajımın içinde de bulunuyor. Sizin yaptığınız herhangi bir imla hatası varsa artık benim için de geçerli.

Sizdeki hata düzelse bile ben de kalmaya devam eder, eğer burada da düzeltilmezse.

Etiket kullanacaksınız veya alıntıdaki imla hatalarını düzelteceksiniz.

En azından sadece uyarı alsak daha iyi olur. Başkasının yazım hatası yüzünden 1 saatlik ceza yemek bana saçma geliyor.

En azından sadece uyarı alsak daha iyi olur. Başkasının yazım hatası yüzünden 1 saatlik ceza yemek bana saçma geliyor.
Ama o alıntıda hata varsa moderasyon ekibi iki kez düzenlemek zorunda kalıyor. Siz aslında hatayı çoğaltmış oluyorsunuz.

Yardım ve yataklık gibi düşünün.

Bence burayı kreşe döndürenlere de ceza vermek lazım. "E-Okul notlarınız nasıl?", "Takdir mi teşekkür mü alıyorsunuz?" ve "Donunuzun rengi ne?" tarzı konu açanlara ceza vermeleri lazım.

Bence yazım kuralları süreli değil sadece puan cezası olmalı.
Bence burayı kreşe döndürenlere de ceza vermek lazım. "e-okul notlarınız nasıl?", "takdir mi teşekkür mü alıyorsunuz?" ve "donunuzun rengi ne?" tarzı konu açanlara ceza vermeleri lazım.

Çok haklısınız hocam.

Not: Bu konu ile ilgili kötü, katı vb. şeyler yazmıştım. Ve o cümleden de ban yedim. Ve bunu olayı anlatarak "bruh" yazdım. Galiba mesajımı silmişler. Yoksa ben mi görmüyorum. Bu 3. falan oluyor hiç ceza veya uyarı veya haber vermeden mesajlarımı siliyorlar. Neden? Bunun gibi yazıyı 3. defa yazıyorum. Moderatörler kafasına göre iş yapıyorlar haber bile vermiyorlar. Umarım bunu da silmezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…