Technopat Sosyal'in ceza sistemini nasıl buluyorsunuz?

Genel olarak toparlayalım

• Oy verenlerin toplamı
    207
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek saçma bulduğum şey aynı konunun 500 kere açılmasına onay vermeleri. ''Beğeni kalktı!'' konusundan neredeyse 20-30 tane var. Bu tür konuları açanlara moderasyonun linkini atmak daha mantıklı.

Mesela ''Konu dışı mesajlarına ne oldu?'' diye bir konu açılınca şunu atıp konuyu kilitlemeleri daha mantıklı.

Bence kurallar biraz katı.
Bir kaç yıl önce çok daha katıydı. Bu hali bana artık çok yumuşak kalıyor. 1 hafta ceza yediğim zamanlar oldu yazım yanlışından dolayı.
Bu kurallar biraz daha düzenli tutuyor bir fark yaratıyor bence. Çoğu kişi yazdığına daha çok dikkat ediyor ceza yememek için. Sadece konu açtığımda ceza yersem kötü oluyor. Açtığım konuya cevap veremiyorum. Orda da tavsiyem eğer biri konu açarken ceza yerse konu ceza bitiminde erişime açılsın bence daha güzel olur.

HDMI standartları ile ilgili doğru bilgi verdiğim ve kaynak gösterdiğim halde yanlış bilgi verdiğim gerekçesiyle banlanmışlığım var. Hatta ben cevap yazamayayım diye önce banlandım sonra banlayan admin üzerine cevap verdi son mesajıma. Bu münferit örneği ele alırsak çok sağlıklı diyemem fakat çok aktif bir üye olmasam da bugüne kadar başka herhangi bir sorun yaşamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı