Şikayet mi bildirmiş? Ben şikayet göremiyorum. Gördüğüm tek şey isyan etmek.Sizden izin isteyen oldu mu? Ne bu tavırlarınız? Adam konu açmış şikayetini bildirmiş adama sergilediğiniz tavırlar çok yanlış.
Şikayet mi bildirmiş? Ben şikayet göremiyorum. Gördüğüm tek şey isyan etmek.Sizden izin isteyen oldu mu? Ne bu tavırlarınız? Adam konu açmış şikayetini bildirmiş adama sergilediğiniz tavırlar çok yanlış.
A1 Türkçe ile iletişime geçmek isterseniz güzel bir seçim yapmışsınızRakip birkaç firmanın forum sayfalarını gezdim sanırım o sayfalarda daha faydalı bilgiler elde edebilirim. Size fiyat odaklı tavsiyelerle iyi forumlar.
Gayet normal. Böyle konuları isteyip istememek (şahsen nefret ediyorum) ayrı konu tabii; ama konu dışında böyle konuların açılmasında bir sakınca yok. Takıntı yapmaya gerek yok. İtibar etmeyin, yeterli. İstemiyorsanız da azalacaktır böylelikle. İstenmeyen bir konuya nefret kusunca üyeler, o konu daha da üstte tutuluyor ve böyle çıkmaz bir döngü oluşuyor. Yanlış. Görmezden gelmek daha etkili olacaktır."Sevdiğim kıza nasıl açılayım?" gibi hep aynı tarz konular.
Merak etme sıkıldıkça çıkıyorum.O zaman başka forumlara gidin.Eki Görüntüle 879917
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.