Çözüldü Technopat TurkNet'e neden tepkisini koymuyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kronik1907

Hectopat
TurkNet'in ahlaksızca son yaptığı yaptığı zamma nedense bu firmadan mamalanan Technopat'tan hiçbir tepki yok.
Forumda açılmış konu var.
Technopat'tan katılan yok.
Forumda kendilerinin açtığı farklı bir konuda durumu hatırlatan bir bildiride bulunuyoruz cevap yok.
Facebook sayfalarındaki paylaşımlarında konuyu hatırlatıyoruz cevap yok.

YouTube videolarinda konuyu hatırlatıyoruz bir cevap yok.

Bu kadar bildirimi hiçbir şekilde görmeme şıkları yok.

Acaba neden ayda bir TurkNet reklamı yapan bu şirket bu ahlaksız zamma karşılık bir kelam laf etmiyor?

Hayatlarının sonuna kadar yetecek miktarda prim mi aldılar bu TurkNet'ten acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adım adım fikirlerimi beyan edeyim:
  • Öncelikle TurkNet'in enflasyonist bir ortamda zam yapmama sözü vermesi şahsi fikrimce bir hataydı.
  • Zaten TurkNet'in yükselişinden pek hoşnut olmayan arkadaşlar hat ücretlerini fırlatınca doğal olarak TurkNet zammı da kaçınılmaz oldu.
    • Yani zammın sebebi Turk Telekom hat ücretlerini artırması.
    • GigaFiber'de fiyat aynı devam ediyor. TurkNet burada sözünü tuttu ki buradan da zammın TT kaynaklı olduğunu anlamak mümkün.

Bu durumda ne yapabilirsiniz?​

• Taahhütsüz olduğu için TurkNet aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
  • Technopat'ın bu konuya yaklaşımını uygun bulmuyorsanız daha tarafsız olduğunu düşündüğünüz platformlara yönelebilirsiniz.
Sevgiler
Cevap bekliyorum sizden beyefendi. İnsanları aşağıladığımı itham ediyorsunuz. Kendi forumumda bana "mamalanıyorsun" diye köpek iması yapan birine karşı mümkün olduğunca üsturuplu bir cevap vermeye çalıştığımı düşünüyorum.

Üslup sadece argo kullanmak değil ki. Adam bana mamalanıyorsunuz diyerek köpek imasında bulunuyor. Ben de Türk Telekom'a layıksın diyorum. Forumu siz açmış olsanız kaç yıl banlardınız bu üsluptan?
O arkadaşı savunmuyorum ki ben Recep Bey. Ben sizin üzerinizden konuştum. Arkadaşta yanlış yapmış o lafıyla doğru değil orası ayrı. Dediğim gibi ben fikrimi belirttim. Siz daha tecrübelisiniz ve daha iyisini bilirsiniz. Eğer hakaret ettiyse o arkadaş size yöneticisiniz gerekeni yaparsanız. Sadece anlaşmalı olduğunuz yerleri yüceltip diğer yerleri kötülemekte doğru değil bence. Tabi ki eleştireceğiz, eksiklikleri dile getireceğiz orası da ayrı bir mesele :)

Forumu siz açmış olsanız kaç yıl banlardınız bu üsluptan?
Tek forum değil, bana ait CS:GO, MTA, DC sunucusu falan olsa bile perma ban. Çünkü mekan benim istediğimi yaparım. Mekanın sahibinin sözü geçer bu tip yerlerde, evet admin haksız olsa bile. (Yanlış anlaşılmasın Recep abime eleştiride bulunmadım.)

Taahhütsüz internet kullanıp gelen zamlara aşırı tepki vermek (hakarete varan tepkiler) de ilginç geliyor bana. Tepkini göster ve kullanmayı bırak o zaman. Bunlar hayır kurumu değil. Şirket. Kar beklentileri var. Hatalı ya da doğru ticari politikalar da izleyebilirler. Bir de olaya Technopat’ı karıştırıp tepki vermeye zorlamak ve vermiyor diye “mamalanıyor” demek çok ilginç. Kimse sizinle aynı düşünmek ya da aynı şeye tepki vermek zorunda değil. Vermiyor diye çıkarı olacak da değil. Olaylara biraz sakin yaklaşım. Memnun değilsen tepkini gösterir başka ISS’ye geçersin.

Bana mamalanıyorsunuz diyen birine ben Türk Telekom'a layıksın diyorum. Burada bir aşağılama göremiyorum.

Eğer siz görüyorsanız demek ki TT sizin gözünüzde çok aşağıda bir konumda.
Bunu zaten cümlemden anlamanız gerekirdi. Hatırlatayım. Türk Telekom kullanmıyorum, kullanmam da demiştim. :) Bu arada haklısınız o derece yani. İyi günler dilerim hocam.

TurkNet, enflasyonist ortamda geleceği göremeden bir söz verdi. Vermeyecekti bu sözü.
@TurkNet Destek Ayşegül, belirli bir dönemde abone olanların fiyat artışından etkilenmeyeceğini söylemişti ve GigaFiber’e de zam yapılmamış. Teknik olarak sözlerini tutmuş oldular. Türk Telekom’un yaptığı zam gerçekten kötü oldu. TurkNet’ten kaçıp diğer sağlayacılara giden müşteriler de elbet zamla karşı karşıya kalacak çünkü bunun sorumlusu devlet.

Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Sabit Fiyat kampanyamız 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi. Bu dönemde abone olan tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek.

TurkNet ile ilgili iki farklı senaryo yazayim:
1 - TurkNet yönetimi değişken ekonomik sistemde, durumu öngörmüş, kullanıcılarını arttırmak için bu riski alıp planlı yapmışlardır.
2 - TurkNet yönetimi değişken ekonomik sistemde, öngöremedikleri bir durumla karşılaşıp şirketin iflasına sebep olacak ödeme döngülerine girmemek için zam yapmışlardır.

Technopat'ın firma olarak tepki göstermesi, anlaşmaları olsun veya olmasın, kendi tarafsızlık ilkelerine aykırı olacaktır. Bireysel açıklamalarda bulunmak isterlerse, örnek @Recep Baltaş kendi yayınladığı bir görsel kullanıldığı için doğan söz hakkını kullandı, bunu bireysel hesaplarından yapabilirler.

Normal olarak serbest piyasada çeşitli anlaşma ve sponsorluklar mevcut, gerçekten kullanıcıları yanıltan veya zarara sokan bir şey olmadığı sürece dile getirilmez. Bu tür durumları her halukarda dile getirebilecek, kendi ekonomik durumundan ve hukuksal güvenliğinden minimum şüphe duyacak bir pozisyonda olması gerekiyor. Bu son cümleye tam uymasa da bütün firmalarla belli bir tiye alma/dalga geçme üslubuyla bahseden örnek, TechLinked olabilir. Onu da hem sponsor fonlaması, hem bireysel fonlama sağlıyor.

Kaçınız sesinizin duyurulması için bağımsız bir platform oluşturulsa bunu fonlamayı düşünürsünüz.

TurkNet tekel olmadığı için değiştirme şansınız varsa değiştirin, çünkü kullanıcı kaybetmek şirket içi analizlerde ne yapmaları gerektiğini belirler.

@TurkNet Destek Ayşegül, belirli bir dönemde abone olanların fiyat artışından etkilenmeyeceğini söylemişti ve GigaFiber'e de zam yapılmamış. Teknik olarak sözlerini tutmuş oldular. Türk Telekom'un yaptığı zam gerçekten kötü oldu. TurkNet'ten kaçıp diğer sağlayacılara giden müşteriler de elbet zamla karşı karşıya kalacak çünkü bunun sorumlusu devlet.

Hocam o dediğin etkilenmeme durumu Mart ayı ve sonrası yanlış hatırlamıyorsam. Ben Şubat ayı ortasında abone oldum. Normalde bizimde etkilenmememiz gerekirdi. 2 hafta erken abone olduk diye zararlı çıktık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı