Çözüldü Technopat TurkNet'e neden tepkisini koymuyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kronik1907

Hectopat
TurkNet'in ahlaksızca son yaptığı yaptığı zamma nedense bu firmadan mamalanan Technopat'tan hiçbir tepki yok.
Forumda açılmış konu var.
Technopat'tan katılan yok.
Forumda kendilerinin açtığı farklı bir konuda durumu hatırlatan bir bildiride bulunuyoruz cevap yok.
Facebook sayfalarındaki paylaşımlarında konuyu hatırlatıyoruz cevap yok.

YouTube videolarinda konuyu hatırlatıyoruz bir cevap yok.

Bu kadar bildirimi hiçbir şekilde görmeme şıkları yok.

Acaba neden ayda bir TurkNet reklamı yapan bu şirket bu ahlaksız zamma karşılık bir kelam laf etmiyor?

Hayatlarının sonuna kadar yetecek miktarda prim mi aldılar bu TurkNet'ten acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adım adım fikirlerimi beyan edeyim:
  • Öncelikle TurkNet'in enflasyonist bir ortamda zam yapmama sözü vermesi şahsi fikrimce bir hataydı.
  • Zaten TurkNet'in yükselişinden pek hoşnut olmayan arkadaşlar hat ücretlerini fırlatınca doğal olarak TurkNet zammı da kaçınılmaz oldu.
    • Yani zammın sebebi Turk Telekom hat ücretlerini artırması.
    • GigaFiber'de fiyat aynı devam ediyor. TurkNet burada sözünü tuttu ki buradan da zammın TT kaynaklı olduğunu anlamak mümkün.

Bu durumda ne yapabilirsiniz?​

• Taahhütsüz olduğu için TurkNet aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
  • Technopat'ın bu konuya yaklaşımını uygun bulmuyorsanız daha tarafsız olduğunu düşündüğünüz platformlara yönelebilirsiniz.
Sevgiler
Cevap bekliyorum sizden beyefendi. İnsanları aşağıladığımı itham ediyorsunuz. Kendi forumumda bana "mamalanıyorsun" diye köpek iması yapan birine karşı mümkün olduğunca üsturuplu bir cevap vermeye çalıştığımı düşünüyorum.

Üslup sadece argo kullanmak değil ki. Adam bana mamalanıyorsunuz diyerek köpek imasında bulunuyor. Ben de Türk Telekom'a layıksın diyorum. Forumu siz açmış olsanız kaç yıl banlardınız bu üsluptan?

Banlamış olsaydım tarafsızlığımı yitirirdim.

TurkNet bence kendi ayağına sıktı. Altyapı yapıyor, iyi hızlar vadediyor ama sözünde durmadı. O zaman o röportajlarda yeni abonelere diye söz vereceklerdi. Bu yaptığı ile resmen bizi enayi yerine koydu. Biz güvendik geçmedik diğer firmalara ama bu şekilde bizi soymak istiyor. Biliyorlar ki başka ISS'lere geçmeyecek veya aboneliğini iptal ettirmeyecek (ne denileceğini bilemedim)'lerden gücünü alıyor. Bunların çoğunluğunu yalvar yakar ailesine TurkNet diye diye aldıran çocuklar olduğu için bunlar da zor duruma düştü.

Bunların en büyük sorumlusu siz sponsorluk alıp firmayı iyi analiz etmeyenlersiniz. Bu duruma gelmesinin en büyük etmeni olarak devlet görebilirsiniz ama sadece yarım haklı sayılırsınız. Bu hamle ile TurkNet diğer büyük firmalardan farkı olmadığını ve tek amacının tekelleşip bizden para koparmak istemesi olduğunu çok net anladım. Her şeyde bir hayır vardır diyerek bu firmadan sponsorluk alan tüm şirket, şahıs ve gruplardan bize bu firmayı överek tam patlama noktasında yaptığı hamle ile bizi uyandırdığınız için teşekkür ederim.

Bu hamle ile belki birkaç yıl sonra kendi altyapısı ile tekelleştikten sonra yapacaklarına hamle olarak şu an ses çıkarmayanlara diyeceğim laf bu sıra yarın size de gelecek.
@Recep Baltaş ve diğer tüm yetkililere seslenerek yapılan bu olayda suçları bir başkasına atmayı kesin. Papağanlık sizin değil müşteri hizmetlerinin lakabıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç TL'den kaça çıkmış?

Technopat'un suçu ne?

Benim internet Superonline, 15-16 ay daha taahütlü. Yok rüzgar ters esti, petrol çıktı gibi bahanelerle zam gelebilir mi? Yoksa dolar 60 TL' de olsa kalan aylarım sabit mi?

@333365 ISS dediğimiz TurkNet, TurkNet'e kızan yoksa konu neden var anlamadım. Kendin ile çelişmişsin. Söz vermiş ve sonra zam yapmış haliyle insanlar buna kızıyor. TurkNet burada %100 suçlu diyemeyiz. Ekonominin böyle olabileceğini on görmediler o kadar.

Söz vermek kolay. Tutmak zor hocam. Aslında tüm meselenin özeti budur.

Bu üslup ile size niye cevap vereyim ki? Siz Türk Telekom'a layıksınız. İptal edip Türk Telekom kullanın 🤗

Siz önce bir haddinizi bilin.
Büyük ihtimalle bu yorumundan sonra uzaklaştırılma ihtimalim var ama umurumda değil.
Utanmadan sözleşme feshi konusunda konuşuyorsunuz işine gelmiyorsa bırakırsın ayağı çekiyorsunuz.
Utanmadan taraflı olduğumuzu düşünüyorsanız başka tarafsız platformlara gidebilirsiniz diyorsunuz.
Aslında ap açık sieeee diyorsunuz.
Anladığımız dilden konuşayim.
3 kuruş prim için.
Bir kelime eleştirel içerikte bulunamayacak kadar acizsiniz.
Ben hiçbir yere gitmiyorum.
50 kere kovulayiım.
Bir şekilde 51. sefer yine geleceğim bu ortama.
Siz ve sizin gibi.
Maddi menfaat uğruna eleştirilmesi gereken yerleri eleştirmeye primciler ile uğraşacağım.
Şu grupta benim gibi düşünen birçok kişi var.
Siz utanmadan yan çiziyorsunuz.
Yok efendim neymiş.
GigaFiber'de zam yokmuş diğer hizmette varmış bu da Telekom kaynaklı olduğunu kanitliyormus.
Sen git bunları her koşulda size yalakalık eden takipcilerine anlat.
Yakışıklı CEO.
haziran 2023'e kadar gugafiber bölgesine zam yok gerisine karışmamam dedi de bizim mi haberimiz yok.
Bu omurgasız şirketini eleştirmiyorsunuz ya yazıklar olsun size.

ISS'ye de suç bulamiyorum işin açıkçası, onlar da ülkenin böyle olacağını hesaplayamadi. Hiçbir firma elindeki müşteriyi mağdur etmek istemez. 6'li magnum, 130gr pringels ve 1 paket sigaranın 121 TL ettiği bir ülkedeyiz. Tek hataları insanlara 2023 6. aya kadar zam yok diye söz vermeleri, kullanıcılar tepki gösterirse zammı geri cekebilirler ama ona karşı da şöyle bir seçenek sunmuslar. 2023 Hazirana kadar olan miktarı 3 taksitte ödersiniz, şimdiki fiyattan yararlanacaksiniz. Yoksa fiyatlar artacak demişler. Artık ülkede olan şeylere şaşırmıyorum.

Geçin şu enflasyon bilmemne ayaklarını.
Bakklal dükkanı işletmiyor bunlar.
Uzun vadeli risk hesaplamalarına kadar hesaplamaları var.

Kaldı ki.
10 ay peşin öde aynı fiyattan yararlan mevzusunda.
Kendilerine hizmetlerine bu kadar güveniyorlarsa hiç zam yapmadan 10 ay boyunca da müşterilerini kendilerinde tutabileceklerini biliyorlar
Eee o zaman neden tek tek ödemeye zam 10 ay peşin ödemeye aynı fiyat.
Senin paranı bildiğin kullanacaklar
Ayrıca farkındaysanız.
Son zamlardan sonra arkadaşını getir e 1 ay değil.
1 aylık ücret 6 ay boyunca faturaya yansıtma şeklinde revize edildi

Neden
Şimdi ben Ağustos ayından sonra yeni bir internet bağlatacak olsam.
TurkNet 170 TL
Aynı hizmeti 120 TL'ye veren firma var.
Sırf ilk ay bağlanır ilk faturasını öder sonraki ay hediyeyi kazanır
İlk ay 170 ikinci ay bedava aylık ortalama 85 TL
Sonraki ay başka operatöre geçer sağlam bir kazanç sağlar.

Şirket buraya kadar hesap kitap etmiş
Parasının derdinde

Siz nelerden bahsediyorsunuz bana.
Laf ağızdan bir kere çıkar.

Ahlaksızca yapılan zam mı? Hiçbir şey bildiğin yok. Değil konuşmaya dikkate alınmaya bile değmezsin!

Söyle söyle... Sabit fiyat sözü verdiler de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı