Opera ve Opera GX normalde Gx'i pek sevmem sadece tasarımına bir göz gezdireyim deyip çıkıyorum kullanma sürem 20 Dk'yı geçmez genelde normal Opera kullanırım Mobile'de ise genelde Chrome veya Edge kullanırım.

Daha önceki ay yapıldı diye seçim anketi de yapılmasın o zaman? Size kalırsa 1 kere yapılan hiç bir anket yapılmasın.Bu kaçıncı konu ve bu aynı konular neden onaylanıp sürekli beyhude içerikler lanse ediliyor aklım almıyor doğrusu.
Eki Görüntüle 1245894
Cevabım: Chrome, Opera ve Samsung Browser. Hatta bir gün inşallah Samsung Browser PC ye de gelir o kadar hafif ve stabilize edilmiş başka tarayıcı olmayabilir bile belki.![]()
Opera ve Opera GX normalde Gx'i pek sevmem sadece tasarımına bir göz gezdireyim deyip çıkıyorum kullanma sürem 20 Dk'yı geçmez genelde normal Opera kullanırım Mobile'de ise genelde Chrome veya Edge kullanırım.
Firefox türevleri ve Brave (yalnızca reklam getirisi için).
Normalde Brave kullanıyorum ama Gentoo için resmi bil buildi olmadığı için Chrome kullanıyorum.
Windows için Chrome, macOS için Safari kullanıyorum.
Daha önceki ay yapıldı diye seçim anketi de yapılmasın o zaman? Size kalırsa 1 kere yapılan hiç bir anket yapılmasın.
Bugün Opera kullanan bir kullanıcı yarın Chrome, Brave, Edge vb. tarayıcılara geçebilir örneğin macOS kullanmaya başlayan bir kişi Safari kullanmaya başlayabilir. Ayrıca bir çok tarayıcı kendini fazlasıyla geliştirmeye başladı. İnsanların kullanımı oldukça farklılaşıyor bende bunu merak ediyorum. Bunu burada tartışmak yerine gidip moderatör arkadaşlarla konuşabilir veya ayrıca konu açabilirsiniz. Lütfen konuyu baltalamayın.Yaptınız araştırma determinist ve objektif öğeler barındıran bilimsel bir araştırma olmadığına göre ziyadesiyle senede bir yapılan anket istatistiksel frekans çerçevesi içinde doğru ortalama sonucu verir.![]()
Bugün Opera kullanan bir kullanıcı yarın Chrome, Brave, Edge vb. tarayıcılara geçebilir örneğin macOS kullanmaya başlayan bir kişi Safari kullanmaya başlayabilir. Ayrıca bir çok tarayıcı kendini fazlasıyla geliştirmeye başladı. İnsanların kullanımı oldukça farklılaşıyor bende bunu merak ediyorum. Bunu burada tartışmak yerine gidip moderatör arkadaşlarla konuşabilir veya ayrıca konu açabilirsiniz. Lütfen konuyu baltalamayın.
Ek olarak anketler bilimsel olmak zorunda değildir. Bugün bir lise veya üniversite öğrencisi de sokakta anket yapabilir, YouTube içeriği çeken de anket yapabilir. Bunu gidipte başkası yaptı diyip yapacağı anketten vazgeçmezler.
Aynen siz haklısınız..Ekimde açılan konuya baksanız size fikir verir zaten bu bilimsel olmayan hususta...
Chrome, opera ve Sam. Brow. kullandığımı dile getirdim ayrıca. Size de cevap verdim içinizi karartmayın.
Ayrıca yazım kurallarına dikkat edin zira, okurken Türkçemizin sizin tarafınızdan bilinmediği kanaatine eriştim.
Doğru bilgiye aç, yanlış bilgiye tok olun hocam.
Selametle beyhude üstadım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.