Alıştım hocam, Chrome'u eskiden kullanıyordum zaten. Firefox'a geçmem gerek fakat Operayı bırakamıyorum maalesef.Neden hocam Opera kullanıyorsunuz? Chrome kullanın veya başka tarayıcı.
Alıştım hocam, Chrome'u eskiden kullanıyordum zaten. Firefox'a geçmem gerek fakat Operayı bırakamıyorum maalesef.Neden hocam Opera kullanıyorsunuz? Chrome kullanın veya başka tarayıcı.
Bu kaçıncı konu ve bu aynı konular neden onaylanıp sürekli beyhude içerikler lanse ediliyor aklım almıyor doğrusu.
Eki Görüntüle 1245894
Cevabım: Chrome, Opera ve Samsung browser. Hatta bir gün inşallah Samsung browser PC'ye de gelir o kadar hafif ve stabilize edilmiş başka tarayıcı olmayabilir bile belki.![]()
Hocam emoji kullanmadığınız mesajınız var mı? (!)
Bu kaçıncı konu ve bu aynı konular neden onaylanıp sürekli beyhude içerikler lanse ediliyor aklım almıyor doğrusu.
Eki Görüntüle 1245894
Cevabım: Chrome, Opera ve Samsung Browser. Hatta bir gün inşallah Samsung Browser PC'ye de gelir o kadar hafif ve stabilize edilmiş başka tarayıcı olmayabilir bile belki.![]()
Mustakbel bir moderator gibi gorunuyorsunuz ustadim, sizi moderasyonda gormek iyi olur. Binaenaleyh, emojiler gozunu yorabilir forumdaslarimizinSiz değerli ve müstakil forumdaşlarıma kendimi daha iyi ifade etmek adına bu patikayı kendime hususi çerçeve içinde görev edindim değerli ustam.
Saygılarımla.![]()
Beni bu statüde görmenizden ziyadesiyle kıvanç duymaktayım hocam.Mustakbel bir moderator gibi gorunuyorsunuz ustadim, sizi moderasyonda gormek iyi olur. Binaenaleyh, emojiler gozunu yorabilir forumdaslarimizin
Chrome yerine Chromium kullanin en fazla arkadaslar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.