Technopat üyeleri hangi tarayıcıyı kullanıyor?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

• Chrome

Oy: 133 42,1%
  • Microsoft Edge

Oy: 69 21,8%
  • Brave

Oy: 47 14,9%
  • Mozilla Firefox

Oy: 34 10,8%
  • Opera

Oy: 46 14,6%
  • Apple Safari

Oy: 17 5,4%
  • Vivaldi

Oy: 5 1,6%
  • Maxthon

Oy: 1 0,3%
  • Puffin

Oy: 1 0,3%
  • Avant

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    316
Varsayılan olarak Microsoft Edge'yi kullanıyorum. Eklentisiz sekme uyutma seçeneği var. Diğeriyse Chrome.

Bu kaçıncı konu ve bu aynı konular neden onaylanıp sürekli beyhude içerikler lanse ediliyor aklım almıyor doğrusu. 🙌🏼🤢
Eki Görüntüle 1245894

Cevabım: Chrome, Opera ve Samsung Browser. Hatta bir gün inşallah Samsung Browser PC ye de gelir o kadar hafif ve stabilize edilmiş başka tarayıcı olmayabilir bile belki. 🙌🏼🌹
E foruma biraz hareketlilik lazım. Konu aynı olsa dahi O günkü anket sonuçlarıyla bugünkü sonuçlar aynı mı çıkacak?

Tarayacı fanatikliğim yok Chrome kullanıyorum. Son zamanlarda Edge Chrome'dan daha iyi olmuş fakat zorla dayatılmış Microsoft ürünü gibi olmuş. Mesela sağa tıkladığımda bit pazarı gibi affalayıp kalıyorum.

İstemiyorum arkadaşım zorla niye Bing'i dayatıyorsun. Tarayıcı dediğin sade ve anlaşılır olmalı. Aynı paint gibi. 😌

Bu arada şunu analiz ettim. Yeni nesil Brave ve Operayı tercih ederken orta yaştaki insanlar Chrome'yi tercih ediyor. Bir yerden sonra kafamız kaldırmıyor incik cıncık işlerini.

Müstakbel bir moderatör gibi görünüyorsunuz üstadım, sizi moderasyonda görmek iyi olur. Binaenaleyh, emojiler gözünü yorabilir forumdaşlarımızın ;)

Chrome yerine Chromium kullanın en fazla arkadaşlar.
Aslında emojiler ayrı bir renk katıyor mesajlara. Fakat sürekli gül koymasının nedenini çok merak ediyorum açıkçası.

Ayrıca Microsoft Edge kullanıyorum. Bilgisayarda da tablette de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı