Hocam güzel güzel de, çok kaynak kullanıyor be hocam...Neden öyle dediniz roket gibi tarayıcı hocam![]()
Hocam güzel güzel de, çok kaynak kullanıyor be hocam...Neden öyle dediniz roket gibi tarayıcı hocam![]()
E foruma biraz hareketlilik lazım. Konu aynı olsa dahi O günkü anket sonuçlarıyla bugünkü sonuçlar aynı mı çıkacak?Bu kaçıncı konu ve bu aynı konular neden onaylanıp sürekli beyhude içerikler lanse ediliyor aklım almıyor doğrusu.
Eki Görüntüle 1245894
Cevabım: Chrome, Opera ve Samsung Browser. Hatta bir gün inşallah Samsung Browser PC ye de gelir o kadar hafif ve stabilize edilmiş başka tarayıcı olmayabilir bile belki.![]()
Brave favorimdir.Maksimum bu kadar seçenek ekleyebildim. Eklemeyi unuttuklarım var ise yorumda belirtin, diğer kullanan kişiler o yorumu beğensin.
Aynı konuyu açan kişilerden daha fazla oy aldı konu. Anlatmakla uğraşmayın.E foruma biraz hareketlilik lazım. Konu aynı olsa dahi O günkü anket sonuçlarıyla bugünkü sonuçlar aynı mı çıkacak?
Aslında emojiler ayrı bir renk katıyor mesajlara. Fakat sürekli gül koymasının nedenini çok merak ediyorum açıkçası.Müstakbel bir moderatör gibi görünüyorsunuz üstadım, sizi moderasyonda görmek iyi olur. Binaenaleyh, emojiler gözünü yorabilir forumdaşlarımızın
Chrome yerine Chromium kullanın en fazla arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.