Hesap satışında yönetim ekibi üyenin profilini dikkatlice kontrol etmeli özellikle ortak hesap satışında.
Hesap satışında yönetim ekibi üyenin profilini dikkatlice kontrol etmeli özellikle ortak hesap satışında.''
Önüne gelen ilan açıyor zaten. İlanları dip fiyata satıyorlar. Ondan sonra kaçıp gidiyorlar. Örneği LastRien zaten. 10 TL'ye Gamepass hem de sınırsız çok mantıklı.Hesap satışında yönetim ekibi üyenin profilini dikkatlice kontrol etmeli özellikle ortak hesap satışında.
Aman hocam benim için elzem her sabah 1 tane çalmadan kendime gelemiyorum.Arkadaş bir de çok ihtiyacım vardı, ondan dolayı çaldım diyor. Evet arkadaşlar Steam oyunu gerçekten ekmek, makarna gibi temel ihtiyaçlardanEğer sizin de kenarda köşede Steam oyunu olmayan arkadaşınız varsa temel gıda olarak alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1109371
Aslen doğrulanması lazım 150 mesaj ve 1 ay çok az.
Bu tür tiplerden uzak durmak lazım zaten. Konuyu okuyorum şu anda. Radikal bir karar alacağım.Bir de dini işin içerisine katıp duyar kasmış ya, sorunlu bir arkadaşmış.
@Recep Baltaş bence yapılması gereken 2. el kategorisi için gerekli şartlar yükselmeliBu tür tiplerden uzak durmak lazım zaten. Konuyu okuyorum şu anda. Radikal bir karar alacağım.
Bu kararı neredeyse birçok şey için almanız gerekli. Lütfen bir AR-GE kısmı açın ve bizim fikirlerimizi dinleyin. Bu forumda sizler kadar bizde zaman geçiyoruz ve gördüğümüz şeyleri ifade etmek istiyoruz.Bu tür tiplerden uzak durmak lazım zaten. Konuyu okuyorum şu anda. Radikal bir karar alacağım.
Bu tür tiplerden uzak durmak lazım zaten. Konuyu okuyorum şu anda. Radikal bir karar alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.