Technopat ve Katı Kuralları

Technopat yönetimi abartıyor mu?

• Oy verenlerin toplamı
    128
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir mesaj için yalnızca bir ceza veririm, "Ama ben hatalarımı görmek istiyorum, bana hatalarımı neden yazmıyorsunuz, hatalarımı bilmeden nasıl kendimi düzeltebilirim?" dersiniz.

Bir mesajın içindeki her hata için tek tek uyarı veririm, neyi yanlış yaptığınızı görün, anlayın diye; bu sefer de, "Moderatörlerden biri bana gıcık oldu, art niyetli bir moderatör bilerek böyle yapıyor, neden uyarı yağdırıyorsunuz?" diye konu açarsınız. Ben de bunu anlamıyorum.

Uyarı sistemi mevcut değil mi? Eğer ceza vermeden sadece uyarı vermek gibi bir olay varsa burada bahsettiğiniz olay bir saatlik ceza + hataları uyarıyla belirtme şeklinde halledilemez mi?

Uyarı sistemi mevcut değil mi? Eğer ceza vermeden sadece uyarı vermek gibi bir olay varsa burada bahsettiğiniz olay bir saatlik ceza + hataları uyarıyla belirtme şeklinde halledilemez mi?
İşte bu yüzden genellikle rapor edilen kişinin son 4-5 mesajının kontrol edildiği oluyor; yapılan hata sürekli tekrarlanmış mı, yoksa sadece bir seferliğine gözden mi kaçmış.

Eğer hatalar neredeyse her mesajda bariz bir şekilde tekrar edilmişse; uyarı + ceza uygulanıyor. Hata içeren diğer mesajlar da düzenleniyor ve o mesajlar için de uyarı + ceza veriliyor. Eğer gözden kaçmış bir şeyse, bu zaten anlaşılıyor ve kendi adıma konuşuyorum; bu tür durumlarda uyarı + ceza vermek yerine, yalnızca uyarı veriyorum. Hatta çoğu durumda uyarı dahi vermiyor, üyeyi yalnızca ilgili mesajının moderasyon ekibi tarafından düzenlendiğine dair bir bildirim yolluyorum.

Ayrıca bilinsin ki, aynı anda 10 ceza vermemiz, üyenin ceza süresini 10 saate çıkarmaz. Yani ceza süreleri stacklenmiyor, her zaman verildiği andan itibaren bir saat ceza süresi olarak yansıtılıyor. O yüzden üst üste ceza verilmesinin kimseye bir zararı yok, kısacası ceza süresi 10 saate çıkmıyor.

İstisnalar tabii ki var; bazı kişilerin üye olur olmaz mesaj yazma çabası içinde olduğunu, zaten üyenin mesajlarını görür görmez anlıyoruz. Bu tür durumlarda, üyenin görünürdeki pek çok mesajı düzenleniyor ve hepsi için uyarı + ceza veriliyor lakin bu sefer süre bir saat değil, birkaç saat olarak belirleniyor ve üyeye kuralları okuması gerektiğiyle ilgili ayrıca bir bildirim yollanıyor.

@MF @Tolga Samet Sevgili yöneticilerim, konum neden onaylanmadan silindi?
1583789509945.png

Hocam salın ya, gerçekten. Allah'a havale ediyorum ben moderatör arkadaşı. Boşverin siz de.
Eyvallah ama konu neden onaylanmıyor? Kapanan konunun son mesajında moderatör yazmış 'bize ulaşın' üzerinden yazabilir veya yeni konu açabilirsiniz diye. Bana cevap verilmiş, ben neden cevap veremiyorum. Konu kapanmışken yetkileri sayesinde bana cevap verilebiliyor ama ben veremiyorum. Nedir bu yani?

bağlaç veya birleşik yazılan ekleri ayırt eden bir yapay zeka kodlayamadınız mı?

Okulda veya gercek hayatta ne yapiyorsunuz cidden merak ediyorum. Orada da yazdiklarinizi denetleyen yapay zeka mevcut mu?

Ceza almak her ne kadar sinir bozucu olsa da hatayi sadece yöneticilerde aramamak lazim. Onlarin görevi uyari vermekse bizim görevimiz uyari almamaktir.

4700 küsür mesaj yazmisim bu zamana kadar. Simdiye kadar Türkce kurallarindan dolayi bir kere uyari almisligim yok cok sükür. Ileride ne olur bilinmez tabii :)

Son düzenleme:
@actanonverba Denetimde ben değilim dostum ancak konunun daha da uzamasına gerek yok diye düşünüyorum. Onay almaması anormal değil bence :)
Yanıtınız için teşekkür ederim ancak şu yazıldığı için konu açmak istedim;
1583789915979.png

Peki konumu kimin onaylamadığını veya neden onaylanmadığını neden öğrenemiyorum? Çok sinirli bir insan değilim ancak 'haksızlık' karşısında üşenmem çekinmem erinmem kovalarım hakkımı.

Eyvallah ama konu neden onaylanmıyor? Kapanan konunun son mesajında moderatör yazmış 'bize ulaşın' üzerinden yazabilir veya yeni konu açabilirsiniz diye. Bana cevap verilmiş, ben neden cevap veremiyorum. Konu kapanmışken yetkileri sayesinde bana cevap verilebiliyor ama ben veremiyorum. Nedir bu yani?
Çok haklısınız, @Recep Baltaş gerekli yanıtı vermiş ve konu kapanmışken yaptığı şey sahip olduğu yetkileri gereksiz yere kullanmak bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00