Hesabımı kendi isteğimle uçurmuştum hocam. Ara vermiştim. Canım sıkılıyor diye tekrardan takılmak amacıyla geldim. Ama belki kim bilir gene kaçar giderim
Sonuçta denk gelmedik arkadaşla, gayet normal karşılıyorum ben.
Hocam aslında size dememiştim ama siz de haklısınız. Aslında bahsettiğim kişi @Motionless IN White 'dı. Arkasından konuşulduğunu belirtmek ne kadar etik bilemiyorum.
Hocam aslında size dememiştim ama siz de haklısınız. Aslında bahsettiğim kişi @Motionless IN White 'dı. Arkasından konuşulduğunu belirtmek ne kadar etik bilemiyorum.
Bilmek zorundasiniz efendim. Bunlari ilkokulda ögretiyorlar, o kadarini da ögrenin bir zahmet. Internet denen bir sey var ayrica. Emin olmadiginiz yerleri arastirabilirsiniz. Bu sayede de baglaclari nerede ve ne sekilde kullanmaniz gerektigini ögrenirsiniz.
Hocam ben sizi biraz araştırdım ayıptır söylemesi, geçmişte yazdığınız başka teknoloji platformlarındaki mesajlarınıza falan baktım. Gerçekten de teknolojiye ilgi duyan ve iyi muhabbeti olan bir insana benziyorsunuz tabii böyle olması arada yazdığınız bence çok yanlış üsluptaki mesajlarınız olduğunu değiştirmiyor ama neyse.