Normal yazılan yazı ile sesli konuşma arasında dağlar kadar fark var. O yüzden ben burada ki yorumlara yetişemem; isteyen varsa discord sesli gelsin konuşalım. Ayrıca yazıda mimik vb. şeylerin olmaması da büyük etken, sesli muhabbet isteyen varsa açığım ;]
Normal yazılan yazı ile sesli konuşma arasında dağlar kadar fark var. O yüzden ben burada ki yorumlara yetişemem; isteyen varsa discord sesli gelsin konuşalım. Ayrıca yazıda mimik vb. şeylerin olmaması da büyük etken, sesli muhabbet isteyen varsa açığım ;]
Yetişemiyorum, video altında sesli odaya gelirsen en azından birbirimizi anlarız.
@Furylevell Hocam ne zaman sizin tartışmanız yüzünden bir moderatöre ceza verilecek kadar ciddiye alınmanızın söz konusu bile olmadığını anlayacaksınız?
Bu arada sponsorluğum yok dediğin Rampage markası maşallah kanalında her video da mevcut. Mesela benim aklıma gelmez öyle bir şey. Canım sıkılıp video çeksem Rampage markası aklıma bile gelmez. Garip değil mi? Bence çok garip.
Yetişemiyorum, video altında sesli odaya gelirsen en azından birbirimizi anlarız.
Sana tekrardan söylüyorum. Artık nasıl algılarsan algıla umurumda değil. Videoda benden izinsiz kişiliğimi yargıladın, videoyu kaldırmanı istiyorum. Yasal hakkımı aramak hiç zoruma gitmez. Unutma ki yasalar var ve bu yasaları asla görmezden gelemezsin!
Her şey bir yana Rampage ve GamePower alanların ortak özelliği küçük yaş ve dar bütçedir. Aman 300 TL yerine 200 TL vereyim. Bir de RGB sevdası var tabii. Haliyle bu markalara yöneliyorlar. Herkesin bütçesi yüksek olsa kimse almaz bu ürünleri. Sorun yaşayan sayısı oldukça yüksekken birileri sorun yaşamadı diye bu ürünler iyi demek ne kadar mantıklı?
Tartışmanıza veya sohbetinize buradan devam edebilirsiniz. Dilerseniz yeni konu da açabilirsiniz.
Bu sayede hem herkes yararlanmış olur, hem de herkesin kolayca erişebileceği bir ortamda açıklamış olursunuz.
Günde yüzlerce konuya ve mesajlara bakıyoruz moderatörler, kullanıcılar olarak. Size de ayıracak bol bol vaktimiz var; Technopat Sosyal çatısı altında.
Biz bunu bir "Fight" olarak değil; fikir alışverişi veya sohbet olarak görüyoruz.