Technopat vs Yerli Firmalar adlı video hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal yazılan yazı ile sesli konuşma arasında dağlar kadar fark var. O yüzden ben burada ki yorumlara yetişemem; isteyen varsa discord sesli gelsin konuşalım. Ayrıca yazıda mimik vb. şeylerin olmaması da büyük etken, sesli muhabbet isteyen varsa açığım ;]
FuryLevell denen arkadaş sanırım yavaş okuyor yorumları. Umarım sorduğum soruyu ve bahsettiğim olayı direkt okur ve cevabı verir.
Yetişemiyorum, video altında sesli odaya gelirsen en azından birbirimizi anlarız.

Beyler taktik veriyorum, Çin'de bir fabrikayla anlaşıyoruz ürünlere markayı yapıştırıyoruz, getiriyoruz Türkiye'ye FuryLevel sevenlere Çin'deki aynı ürünün üstüne 50TL ekleyip satıyoruz.
Geç kaldın. Videoda dediğine göre arkadaş kendi girecekmiş zaten bu işe.

Discord gelince ne olacak? Ne değişecek? Sesli anlatınca haklı mı olacağını zannediyorsun? Bence senle muhattap olmak bile hata.

Sana tekrardan söylüyorum. Artık nasıl algılarsan algıla umurumda değil. Videoda benden izinsiz kişiliğimi yargıladın, videoyu kaldırmanı istiyorum. Yasal hakkımı aramak hiç zoruma gitmez. Unutma ki yasalar var ve bu yasaları asla görmezden gelemezsin!

Her şey bir yana Rampage ve GamePower alanların ortak özelliği küçük yaş ve dar bütçedir. Aman 300 TL yerine 200 TL vereyim. Bir de RGB sevdası var tabii. Haliyle bu markalara yöneliyorlar. Herkesin bütçesi yüksek olsa kimse almaz bu ürünleri. Sorun yaşayan sayısı oldukça yüksekken birileri sorun yaşamadı diye bu ürünler iyi demek ne kadar mantıklı?

@Furylevell merhaba ;

Tartışmanıza veya sohbetinize buradan devam edebilirsiniz. Dilerseniz yeni konu da açabilirsiniz.

Bu sayede hem herkes yararlanmış olur, hem de herkesin kolayca erişebileceği bir ortamda açıklamış olursunuz.

Günde yüzlerce konuya ve mesajlara bakıyoruz moderatörler, kullanıcılar olarak. Size de ayıracak bol bol vaktimiz var; Technopat Sosyal çatısı altında.

Biz bunu bir "Fight" olarak değil; fikir alışverişi veya sohbet olarak görüyoruz.

İyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…