Technopat vs Yerli Firmalar adlı video hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer alt kısıma baksaydınız, mesajını tamamen düzenlediğimi görürdünüz. Haksız yere beni küçük düşürmeye hakkınız yok. Ayrıca videoda çok tuhaf davranıyordunuz sebebi neydi? Bana sinir olan bir kitle mi oluştu diyeceğim de zaten var, kolaylıklar diliyorum. Savunduğunuz arkadaşın hiçbir Türkçe kuralına uymadığından emin olabilirsiniz, isterseniz kontrol edebilirsiniz. Mümkünse videoyu kaldırmanızı rica ediyorum, gereksiz bir rahatsızlık hissettim ve gerekli işlemleri yapabilirim. Sonuçta kişiliğimi benden izinsiz bir videoya koymanız yasal olarak suç. Ayrıca hiçbir firma yerli değil bilginiz olsun, sponsor yok diyorsunuz ancak etraf Rampage firması doluydu.
Tehdit almayı severim. Şöyle bir sözüm var;
"Ölen birini korkutan tek şey; tekrardan hayata dönmesidir."

Tehdit almayı severim. Şöyle bir sözüm var;
"Ölen birini korkutan tek şey; tekrardan hayata dönmesidir."
Hukuk ne zaman tehdit olmuş? Merak etmeyin o dava açtığınız kıytırık firmalar gibi birisi değilim. Devletle içli dışlı birisiyim. Eğer videoyu kaldırmazsanız gereksiz yere zor duruma düşeceksiniz. Bana ettiğiniz laflar bile yeterli. Videoyu indirdim ki kanıt olarak dursun :) Karşınızda çocuk ve ya cahil birisi var sanıyorsunuz herhalde?
Dediğim gibi gerekli işlemleri yapmaktan hiç çekinmem.
Utanmadan şu çöp sunucuna çağırıp egonu tatmin edeceksin. Onu çocuklara uygularsın ben gereksiz kişiler ile konuşan birisi değilim.

@Furylevell Kulağınızdaki kulaklığı gördüm de, fiyat farkına bakılırsa sevdiğiniz firma size hiç acımamış. "Marka basılmyor" dediğiniz videoda marka basılmış ürün kullanmakta fevkaledenin fevkinde bir hareket.

Ekran Resmi 2020-02-14 01.52.59.png
Ekran Resmi 2020-02-14 01.52.45.png

Yahu prim vermeyin, Youtube zaten böyle fason marka övücü tiplerle dolu yeterince. Adam James Donkey ve Gamepower'a yerli malı diyor siz ciddiye alıyorsunuz. 😂
Ciddiye alınacak bir tip değil zaten. Kendi kitlesiyle ne yaparsa yapsın. Benim umurumda olan şey benden izinsiz, benimle ilgili paylaşım yapılması. Yasalar gereği hapis cezası yahut yüklü miktarda para cezası mevcut. Öyle kafasını kaldırabileceği bir olay da değil. Güzelce uyarıyorum ki iki tarafta sessizce dağılsın ve kendi neyi önerirse önersin, ben yine fiyatını hak eden firmaları savunup fason üretime karşı olacağım. Eğer Türkiye'de fabrika kurulur ve yerli üretim yapılırsa o zaman kararım değişir.

@Motionless IN White
Şuradan ''Gizlilik Şikayet Sürecini'' başlatabilir misin? Bu kadar isyankar bir tavır içerisindeyse, kanalının kapatılmasını da göze alabilir bence.

Videoda kendi yazısı bulunan herkes, bu sürece dahil olabilir. Eğer size karşı bir tutum sergilenmişse, bu sürece seve seve başvurabilirsiniz.

En çok ona canım sıkıldı. :( Türkçe kuralları bizim için önemli, toplum için de öyle olmalı.

Ama nedense gariplerine gidiyor.
Düzgün Türkçe kullanmayı bu forum sayesinde öğrendim. Teşekkürler Technopat!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı