Technopat Yarışması: Borderlands 2 Kazanmak için Bir Yorum Yapın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunu ilk gördüğümüzde "bu nasıl bir grafik çizgi film gibi olmuş" diye geçti çok kişinin içinden ama sonra öğrendik ki Shaded Cell grafik stili hiç de küçümsenecek bir şey değilmiş aksine çok da güzel bi tat veriyor oynanışta.

DLC paketleri de en az oyun kadar güzel olmuştu. Normalde devam oyunları beklentileri karşılamaz pek ama bu sefer öyle olmadı hatta beklentilerimin de üstünde oldu diyebilirim. Yeni oyundaki mekan tasarımları, yeni düşmanlar, yeni silahlar ve grafiklerdeki geliştirmeler tek kelimeyle mükemmel olmuş,

Oyunda tabi ki favori karakterim zeki ve esprili diyaloglarıyla ClapTrap, bana göre oyun dünyasında en orjinal seslendirmeye sahip karakter.
Müzikleriyle mekan tasarımları çok güzel bütünleştirilmiş o mekanın havasını yansıtmak için özenle yapılmış müzikler ve çok iyi bütünleşmiş olduğu kanaatindeyim.

Ayrıca oyunun önceki karakterlerinden Lilith in Live Action çekimlerinde de Yasemin Arslan adında Türk asıllı yabancı bir model görev almıştı ufak da olsa oyuna bir Türk eli değmesi güzel olmuş. Borderlands için özetle söyleyeceğim şeyler yeniliğe açık, oyucuya gerçek anlamda oyun oynama zevkini yaşatan, sıkıcılıktan çok uzak ve şiddetle tavsiye ettiğim oyundur...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk Borderlands'ı toplamda 11 defa (8 single 3 coop) bitirmiştim. Bunu da en az o kadar oynayacağıma emin olun :) Tüm kalbimle istiyorum bu oyunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlı tatlı grafikleri, 60-80 saat gibi bir oynanış, birbirinden farklı çeşit çeşit milyarlarca silah olunca insan bu oyundan sıkılmaz, ardı ardına oynar. Hele birde co-op olayı yok mu... Zaten Borderlands 2 tam co-op oyunu. 4 kişilik bir ekip yine ek özelliklerle donatılacak. Araçlar ile çeşit çeşit düşmanlar ve kızların sevgilisi handsome Jack! Oyun beni oyna diyor başka bir şey demiyor.
 
Borderlands 1'deki düşmanların ve yapıların özellikle de bir cisme ya da düşmana nişan aldığınızda arka planın buğulanması beni benden almıştı. Borderlands 2'den daha çok silah, çizgi romansı hava ve yanımızdaki robottan daha zekice espiriler bekliyorum. Ayrıca bu aralar okullar açıldığından oyuna para biriktiremiyorum şifa niyetine ;) Bir de unutmadan Borderlands oyuncuyu nasıl sevindireceğini iyi biliyor. Sadece görev tamamladıktan sonra robotun etrafında konfeti çıkması beni mutlu etmeye yetiyor .

- - - Güncellendi - - -
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyununu oynamadım ama hep oynamak istemişimdir. Oyuna ilk baktığımda "Bu oyun kaç yılında yapılmış şu grafiklere bak" demiştim. Araştırmalarım sonucu oyunun özelliği buymuş. Önceden söylediğim laflar için pişmanım ve suan gözüme çok güzel görünüyor. "Borderlands 2'de bulunan sinir bozucu silah" videosunu izledikten sonra oynamak için epey heyecanlandım. O sinir bozucu yaratıkları öldürmek için sabırsızlanıyorum ^^[h=1][/h]
 
Gearbox firmasının yaptığı ve 2K Games' in elini attığı bu yapım, çok dikkatimi çekti. Tüm doğanın, uygarlıkların yok olmasıyla insanlık da yok oluyor, insanlar birbirlerini öldürüyorlar. Bir umut var. Fakat bu umudun nasıl bir şey olduğunu biz de bilmiyorduk. Özellikle burası beni etkilemişti. Kolonilerle başka gezegenlere giden insanlar... Ve biz de Pandora isimli bir gezegendeyiz. Bu mekanın geniş olması beni mutlu etti. Burada da bir dağ var, biz de bunun peşindeyiz. Hikaye bu şekilde bir konuya sahipti.

Oyun sadece hikayesiyle kalmıyordu, çeşit çeşit silahlar, uzun oynama süreleri benim gönlümü fethetti. Müzikleriyle de çok güzel olan Borderlands' in müziklerini Hitman ve diğer bazı oyunlardan bildiğim Jesper Kyd' ın da elini atmasıyla muhteşem oldu diyebilirim. Farklı karakterler ile yine çok başarılıydı. Ve tahmin ettiğim gibi grafikleri çizgi film tarzındaydı ve 2K Games' in elini bu yapıma attığını baştan anladım. Ve Gelelim Borderlands 2' ye... Daha iyi bir grafik ve ilk oyundan izlerini taşıyan ve istikrarını devam ettiren bir yapım. Co-op olması da beni sevindirdi gene.

Hikayesiz, anlamsız ve amaçsız bir şekilde insan, yaratık, hayvan kısacası ne bulursak öldürdüğümüz bu çatlak oyun beni etkilemesin de ne olsun. Zaten oyunun ikincisi çıktığında sevinçten bir hâl olmuştum. Ve şunu da söylemeliyim, çok kaliteli bir çizgi film grafikleri kullanılıyor. Bundan dolayı çok seviyorum bu oyunu. Borderlands 2'yi oynamayı da çok istiyorum!
 
Kardeşimle XBOX 360'da oynadım oyunu. Oyunun Save dosyasını alıp PC'de modifiye ettim. Hileyle bütün LEVEL'ları açtım :) Sniper skill'imi ve paramı da tavan yaptım. Manyak zevkli bir oyun oldu :)
 
Videosunu seyrettim, çok güzel bir oyuna benziyor. Şu vizeler gelmeden ağzımın tadıyla oynamak isterim : )
 
Açıkçası oyunu hiç oynamadım. Tanıtım videosunu izlediğimde oyunun içeriği aksiyon sahneleri ve özellikle şarkıları bu oyuna sahip olmalıyım dedirtti. :D
 
Borderlans'ı arkadaşlarımla ilk oynadığımda oyundaki özgürlük, çeşitlilik ve eğlence mükemmeldi. En sevdiğim RPG oyunlarda her zaman üst sıralarda olacak. Borderland 2'de de umarım aynı eğlenceyi alabilirim. Videolarda bunu gösteriyor :) Videoyu ilk gördüğümde şöyle dedim bu oyun benim olmalı ki o eski günlerime tekrar dönebiliyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı