Technopat'ı Seviyorum Çünkü

Technopat'ı seviyorum çünkü:
1)PC donanımı hakkında bildiğim her şey onların anlattıkları. (Kısaca onlardan öğrendim)
2)F/Pnin ne olduğunu öğrendim. (Ufkim açıldı bu sayede)
3-)Kendi PC'min temellerini atma imkanım oldu. (İnşallah haziranda alcam)
Daha sayamayacağım pek çok sebep.

Technopatı seviyorum çünkü;
1-) Casper markasını en iyi bilgisayar markası sanan bana bile birçok şey öğrettiniz. Ki buna forum, üyeler ve moderatörler de dahil.
2-) Diğer siteler gibi popüler olmak için yapılan saçma sapan incelemeler, çekilişler, reklamlar, övgüler yerine doğru, tarafsız, kullanıcıdan bir karşılık beklemeden, onlara yanlızca doğru bilgiyi öğreten bir ortam burası.
3-) Türkçeye karşı tutumunuz.
4-) Sayın Recep Baltaş ve Ali Güngör 'ün mahalle arası bilgisayarcılar gibi değil de gerçekten işinin ehli, en profesyöneli olmaya çalışmaları ve bunu başarmaları.
Bence bundan daha iyisini hakediyorsunuz. Bana ve benim gibi birçok kişiye çok fazla bilgi öğrettiniz. Buradaki herkese teşekkürler.
(Not: Sayılacak çok neden var. Ama şu an derslerimi çalışmaya başlamam gerekiyor. Malum, son sınavlar. :) )

*Türkçe'ye değer veriyorlar.
*Güzel ve bilgilendirici bir ortam.
*Sorunumuzu açıklayabileceğimiz, forumla ilgilenen moderatörler var.

4 yıldır forumlarda yazıyorum. Technopat kadar Türkçe'ye önem veren, cevapsız kalmayan problem görmedim. Eski forumda bir konu açtım, 5 ay cevaplanamadı. Türkçe'ye önem vermeyen ve problemini başlıkta belirtip konunun içine "başlıktaki gibi" yazanları saymıyorum bile. Eskiden bayağı yazarı olurdu ama şimdi girseniz siteye filmlerdeki gibi önünüzden çöl çöpü yuvarlanıp gidiyormuş gibi hissedersiniz. En fazla 2 yıl güncelliğini korudu. En son konu 1.5 sene önce açılmış.

Teşekkürler Technopat ve ekibi.

• Yetkililer dahil olmak üzere kimsenin kimseyi aşağılamasına izin verilmiyor.
  • Türkiye'de gördüğüm en doğru bilgilerin bulunduğu yer.
  • Her konu hakkında bilgili kişiler mevcut.
  • Trollemeye izin verilmiyor.
  • Kuralların herkes için eşit işlediği, adil bir forum.
Burasını sevmemin nedenleri saymakla bitmez. En önemli gördüklerim bunlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı