Technopat'ı sevmeyen kesim

Black Swordsman

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
1.684
Makaleler
3
Çözümler
5
Selam arkadaşlar. Umarım hepinizin kendinin ve ailesinin sağlığı yerindedir. Şimdi konunun başlığından bir fikir sahibi olmuşsunuzdur içerik hakkında. Ben sadece Technopat Sosyal kullanıyorum forum olarak. Ama diğer forumlara da yolum düşüyor doğal olarak. Bazen yorumlarda recep ve Ali abi ye tabiri caiz ise "nefret kusan" adamlar var. Şimdi Recep ve Ali abiyi videolardan gördüğüm kadar tanıyorum. Birbirlerine bakışları veya konuşurken gülümsemeleri bile benim içimi ısıtıyor. Bu kadar samimi insanlara neden bu nefret diye merak ettim. Önceden olan bir şey ise bilemiyorum. Ama önceden olan bir şey ise affetmek erdemdir. Olur da bu haterlardan birinin yolu düşer diye açtım bu konuyu. Saygılar.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2020-10-20_210310.png
    resim_2020-10-20_210310.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep ve Ali'yi küçük harfle yazmış. Direkt yerinede direk yazmış. Burada takılmadan önce de hiç dikkat etmezdim böyle şeylere. Okul yerine buradan öğrendim diyebilirim. :)

İşte benim anlamadığım nokta da bu. Bu kadar samimiyet dolu bir ortama katılmak yerine çekememezlik yapıp üstünede nefret ediyorum demek. Ne bileyim çok üstün zeka işi yani.
 
Yazım kurallarını okuldan çok burada öğrendim. :D
@Samotne Ciasteczka dondüğünde "hoş geldin!" diye bir konu açmıştım, o konuda "hoşgeldin" yazdığım için bir saat ban yedim. Bu biraz katı olsa da çok güzel bir forum burası.
Katılıyorum.

Haters gonna hate, boşverin.

Olsun, canın sağ olsun.
 

Geri
Yukarı