Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Öncelikle akla gelen ilk üyeler genelde uzun süredir forumda emek harcayan veya kısa süreli olmasına karşılık aktif olarak vakit harcayan kişiler oluyor. Bu sebeple yeni üyelerden bilgili - yardımsever - hoşgörülü ve kaliteli üyeler lütfen mazur görsün hadsizliğimi
İsimlerini belki es geçebilirim.
İyi insan - bilgili insan - yardım sever insan - kaliteli insan her yerde kazanır. Emeği geçen, bu mecrayı ayakta tutan herkese minnettarım.
- Telefonun yanına Bilim ve Felsefeyi de ekleyerek @BERWAR diyerek başlayalım.
- Yetkililer arasında üyeler ile iletişimi güzel olan - otorite ile hoşgörü arasındaki dengeyi güzel yakaladığını hissettiğim üye @StronkComrade Üyelere çok dikkat etmem, yalnızca konularla ilgilenirim ancak böyle bir algı oluşmuş kafamda. @Akif 'in de modluk anlayışını beğeniyorum.
- İşletim sistemleri, güvenlik ve sysinternal konularda @Murat5038 bilgilidir ancak bazen üyelere sert çıktığı olmuyor değil. Yine de kendisinin emeği büyük.
- @Jira ve @Asım Demir ikilisi havacılık alanını boş bırakmıyorlar sağ olsunlar. Jira çalışıyor olmasına karşılık küçümsenmeyecek oranda vaktini de ayırıyor foruma.
- Eğlenceli kişilik anlamında @Neşeli Enginar hayat neşesi olan bir insan, üyelere güzel hediyeler dağıtarak da mutlu eder ara sıra insanları.
- Trollük anlamında @Handsome Reis geliyor akla, bazı trollükleri can sıkabiliyor
- PC konusunda bilgili olan ise onlarca insan var. Örnek vermekle bitmez - gerçekten çok kaliteli ve bilgili üyelerimiz var. Kimisinin zamanı nispeten bolken, kimisi yaşam mücadelesi arasında vakit ayırarak insanlara yardımcı olmayı hedefliyor.
- @KaraKartalw hangi en sınıfına giriyor bilmiyorum ancak onun da fikirlerini - kişiliğini severim, iyi bir üye.
Son düzenleme: