Technopat'ın Enleri

Öncelikle akla gelen ilk üyeler genelde uzun süredir forumda emek harcayan veya kısa süreli olmasına karşılık aktif olarak vakit harcayan kişiler oluyor. Bu sebeple yeni üyelerden bilgili - yardımsever - hoşgörülü ve kaliteli üyeler lütfen mazur görsün hadsizliğimi :) İsimlerini belki es geçebilirim.

• Telefonun yanına Bilim ve Felsefeyi de ekleyerek @BERWAR diyerek başlayalım.
  • Yetkililer arasında üyeler ile iletişimi güzel olan - otorite ile hoşgörü arasındaki dengeyi güzel yakaladığını hissettiğim üye @StronkComrade Üyelere çok dikkat etmem, yalnızca konularla ilgilenirim ancak böyle bir algı oluşmuş kafamda. @Akif 'in de modluk anlayışını beğeniyorum.
  • İşletim sistemleri, güvenlik ve sysinternal konularda @Murat5038 bilgilidir ancak bazen üyelere sert çıktığı olmuyor değil. Yine de kendisinin emeği büyük.
  • @Jira ve @Asım Demir ikilisi havacılık alanını boş bırakmıyorlar sağ olsunlar. Jira çalışıyor olmasına karşılık küçümsenmeyecek oranda vaktini de ayırıyor foruma.
  • Eğlenceli kişilik anlamında @Neşeli Enginar hayat neşesi olan bir insan, üyelere güzel hediyeler dağıtarak da mutlu eder ara sıra insanları.
  • Trollük anlamında @Handsome Reis geliyor akla, bazı trollükleri can sıkabiliyor :)
  • PC konusunda bilgili olan ise onlarca insan var. Örnek vermekle bitmez - gerçekten çok kaliteli ve bilgili üyelerimiz var. Kimisinin zamanı nispeten bolken, kimisi yaşam mücadelesi arasında vakit ayırarak insanlara yardımcı olmayı hedefliyor.
  • @KaraKartalw hangi en sınıfına giriyor bilmiyorum ancak onun da fikirlerini - kişiliğini severim, iyi bir üye.
Burada ismini göremeyenler kesinlikle alınganlığa kapılmasın :) İyi insan - bilgili insan - yardım sever insan - kaliteli insan her yerde kazanır. Emeği geçen, bu mecrayı ayakta tutan herkese minnettarım.

Son düzenleme:
Acaba kaç yıl sonra şu konularda kendimi göreceğim :) Her seferinde bakıpta "Gene yokum of" deyip katılma tarihim aklıma geliyor :p
Ben sistem toplamak için gelmiştim ve bilgim 0 idi bu konularda. Alanım değildi çünkü PC vs. Daha sonra hem sistemimi aldım, hem de konularda gezerek bir şeylerden anlamaya başladım yavaştan. Sonrası ise gördüğün gibi.

İlk defa bir foruma bu kadar zaman harcıyorum. İlk ve tek olacak herhalde bu gidişle burası :)

@Murat5038 hocam ile beraber sinirli ve agresif biriyim bende. Fakat nedense ben agresif davranınca karşımdaki sinir etse de ben ceza yiyorum uygunsuz üslup kullandığım için. Kesin benim gibi normal üyelerde agresif var fakat cezadan dolayı tavır yapamıyor karşısına. O gün Technopat'da adalet olmadığını anlıyorum. Ne kadar bu tip moderatörler olsa bile inatla insanlara bu sitede yardımcı olamaya çalışıyorum. Murat hocamı severim bu forumda zaten bir beni anlayan sorunumu çözen nadir kişilerdendir. Bu yüzden bazen yapılan yanlışlıklara susmak gerekli siyaset gibi.

@BERWAR hocamla LG G4 ile tanıştık az tartışmamıştık kendisiyle. Kendisi de unutmaz beni o olaydan sonra. Hakkını helal et dostum. 😘

@BilgisayarKurdu hocamızı da THH konusunda bilgili olarak tanıdım kendisini. :)

@Jira hocamı da bilgiler arasında takip ederim ve kendi yaptığı yorumlarına güvenirim.

@Recep Baltaş hocamıda yanlış banlar ve uzun süreli banlardan, agresifim'den dolayı yediğim cezalardan az mı kurtardı beni. ;)

Mikail Fidan, StronkComrade'ye gereksiz mesaj cezasi versin konuyu çorba etti.
LG G4 ile tanıştık az tartışmamıştık kendisiyle. Kendisi de unutmaz beni o olaydan sonra. Hakkını helal et dostum.
Sıkıntı yok seni hatırlıyorum elbette. O zaman ben de G2 kullaniyordum. Ben LG kullanıyorum diye LG'yi kötülemeyecegim manasina gelmiyor. Şimdi Samsung kullaniyorum onu da eleştiriyorum. Ben marka ayrımı yapman doğru neyse o derim. Fanboyluk yapmanin kimseye yararı yok, marka düşmanlığı da yapmamak gerek.

Bu listede olmadığım kesin en azından ama ben cevaplayayım bildiğim kadarını.

En komik ve en trol üye: @Handsome Reis
PC konusunda en bilgili üye: Bir sürü isim var açıkcası örnekler bitmez.
Telefon konusunda en bilgili üye: @BERWAR sanırım.
Otomobil konusunda en bilgili üye: Hiçbir fikrim yok.
En sinirli üye: Hiç öyle üye görmedim açıkcası.
Bilim ve felsefe konusunda en bilgili üye: Şahsen o konularda hiç dolaşmadım o yüzden bilmiyorum.
En yardımsever üye: Açıkcası herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor o yüzden herkes diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı