@Tanrı_Misafiri sadece uyarıyorum dostum. Bu söylediklerine pişman olabilirsin aklında tut.
tadımı kaçırıyor.
Tipik forum ortamı hocam extra bir numarası yok. Size meyve tabağı falan mı söylediler.
@Tanrı_Misafiri sadece uyarıyorum dostum. Bu söylediklerine pişman olabilirsin aklında tut.
Zaten bunu yapıyorum. Göz ardı listesi onlarla doluEngelle geç. Kara listeye aldıktan sonra bir daha karşına çıkmazlar kolay kolay.
Yani hocam aşırıya kaçmamak kaydı ile bence de dilimiz korunmalı ama, "." "," kadar karışılmamalı diye düşünüyorum. Forumun bitki örtüsü genelde çekilmez insanlardan oluşuyor ama bir kaç kaliteli insan var bilgisine başvuracağın. Ve bu saydıklarım tüm forum ortamları için geçerli.Bence diğerlerinin aksine bir vizyonu da olan bir forum. Diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla sanki biri site kurmuş, kullanıcılar da her yerden akın etmiş kendi kendilerine takılıyorlar. Burada gerçekten daha fazla etkileşim hissediyorum. Bu bana meyve tabağı gibi gelmiş olabilir
Söylemeden duramayacağım. Diğer forumlarda Türkçeye gerçekten zulmediliyor. Forum içi kullanılan ve anlamını sadece forumu kullananların bildiği yeni kelimeler hortlatılıyor. Mide bulandırıcı.
Böyle söyleyince biraz ürkütücü oldu sanki![]()
Noktalama işaretlerine özen gösterilmesi hoşuma gidiyor açıkçası. Sonuçta biz bir yandan vakit geçiriyor, bir yandan da kocaman bir bilgi arşivi oluşturuyoruz. Bu yazdıklarımızın hepsi uzun yıllar sunucularda kalacak ve herkes görebilecek. Bu yüzden güzel görünmesi ve noktalama işaretlerine uyulması önemli oluyor.Yani hocam aşırıya kaçmamak kaydı ile bence de dilimiz korunmalı ama, "." "," kadar karışılmamalı diye düşünüyorum. Forumun bitki örtüsü genelde çekilmez insanlardan oluşuyor ama bir kaç kaliteli insan var bilgisine başvuracağın. Ve bu saydıklarım tüm forum ortamları için geçerli.
Kardeş adamların hepsi yönetici seviyesindeler resmen onlar harici kimse yardım etmedi mi sana@Recep Baltaş @Ali Güngör @Yener K. @AJFA @rofl
Yardım sever insanlar oldukça, Technopat bizim için sıcacık bir yuva olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.