Technopat'ın Sempatikliği

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE bak mesela bu mesajı önceden aldığım uyarıda gönderdiler. Mesaj içeriği yazıyor değil mi?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2022-01-15-12-39-27-052_com.technopat.net.jpg
    Screenshot_2022-01-15-12-39-27-052_com.technopat.net.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 33
@SIRINDOSCARF, yahu sen daha benim yazdığımı anlamıyorsun ki. Ben sana ne diyebilirim? Tartışmaya girmek istemiyorum, mesajım açık. Okuduğunu anlamıyorsan da kendi problemin, benim değil. Daha iyi anlaman için bu konuyu bırakacağım, daha da açıklama yapmayacağım.
Verilen son 3 uyarımın içeriği gözükmüyor.
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE diyorsun ki inisiyatif gösterilen mesajlar düzeltildiği bildirimi gelmiyor diyorsun. Geliyor. Bildirimlerde aynı rapora yazdığın şeyin cevabını yazmaları gibi gözüküyor. Kaç defa denk geldim anlatamam. Ve tartışmayı yaratan sensin aslında. Moderatörler yapması gereken işini yapıyor. Hatta benim gördüğüm işini gerektiği gibi yapamayanlar bile var. Sen eski dönemde göreydin oof ne cezalar veriliyordu bir bilsen. Moderatör kere bile ceza veriliyordu. Eğer bulursam o kısmı göndereceğim sana. Mikail Fidan'ı bilenler bilir. Çok ağır cezalar veriyordu. Bayağı uzun zamandır girmediği için eskisi gibi sıkı değil. Hatta gevşedi diyebilirim.
 
Öte yandan inisiyatif uygulayıp bazı yapılan hataları düzeltip ceza vermeyebiliyoruz fakat okurlarımız genellikle bunu görmezden gelip bir şekilde yönetimi vurmaya çalışıyor. İlginç bir durum.

Siz böyle söyleyince aklıma geldi. İlk açtığım konulardan birinde sorunu hangi sistemde yaşadığımı başlıkta belirtmeden bir konu açmıştım. Benzer durumlarda ceza alan birkaç kişinin şikayetlerini forumda gördüm. Moderatörler hatamı görüp sessizce düzeltmiş ve sistem bilgisini de başlığa eklemişlerdi. Ceza almadım. Sanırım bahsettiğiniz inisiyatif bu oluyor 😊
Herkesin her konuda bir fikri var ve yanlış olsa da inadına savunuyor.

Bu bence genel olarak kişiyi her yerden doğru veya yanlış bilgiye bir şekilde ulaştırabilen çağımızdan kaynaklanıyor.
 
Kimsenin hatası didik didik aranmıyor, böyle bir algı var fakat çok yanlış bir algı. Mesaj hakkında rapor gelir, rapor değerlendirilir ve gereken yapılır. Ya da bir moderatör forumda dolaşırken kural dışı, uygunsuz ya da hatalı bir mesaja denk gelir ve gerekeni yapar. Kurallar çerçevesinde, saygılı bir şekilde herhangi bir moderatörü elbette eleştirebilirsiniz.

Öte yandan inisiyatif uygulayıp bazı yapılan hataları düzeltip ceza vermeyebiliyoruz fakat okurlarımız genellikle bunu görmezden gelip bir şekilde yönetimi vurmaya çalışıyor. İlginç bir durum.
Peki o zaman önce de yazdım şimdi de yazıyorum, konu başlığı duzenlenince yazım yanlışı yapan ya da harf hatasını görmezden gelen, devrik cümle yazan moderatör arkadaşlar uyarı alıyor mu? Ceza alıyor mu? Gerçi sorunun cevabı belli de neyse. Adamına göre muamele var.
Geçen bir konuda ceza aldım, ki alacağımı bile bile yazdım ama mesleğime laf eden adam çatır çatır cevap yazıyordu. Nerede adaletiniz?
 
Kulağa garip gelir mi bilemiyorum ama Technopat bana çok sempatik geliyor. Sanırım bunu ilgili ve saygılı site yönetim ekibine borçluyuz. Sıcacık bir yuva...
Sizce Technopat sempatik mi? Sempatik ise neden?
Bence gram sempatik değil. Üyelerin yarısı kibirli, kendilerini üst gören insanlardan oluşuyor. Aşırı kasıntı bir ortam. Yazı yazarken bile aman şunu yanlış yazmayayım kafasıyla yazıyorum. Mizah desen rezillik. Bence doğru düzgün eğlenceli bir sohbet olmayan ve aşırı ciddilik kasan yerler sempatik değil. Tabi yardımcı olmak için yazan birçok kullanıcı var onlara saygım sonsuz.
 

Geri
Yukarı