Technopat'ta takım tutar gibi marka tutan insanlar yasaklanmalı

12345678

Decapat
Katılım
15 Eylül 2018
Mesajlar
399
Çözümler
1
Merhaba, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm. Konu dışı kısmına mı yoksa masaüstü bilgisayarlar kısmına mı açacağım konusunda kararsız kaldım, ben de buraya açtım.

Konuya gelecek olursak, ben artık usandım insanların aynı takım tutar gibi AMD ya da Intel, AMD ya da NVIDIA, gibi gibi karşılaştırmalarda taraf tutmasından. Bunun sonucunda %100 ihtimalle kavga çıkıyor. Yeri geldi ben de kendimi bu kavgaların içinde buldum. Yeri geldi NVIDIA'cılarla kavga ettim.

Benim isteğim şudur sevgili Technopat moderasyon takımı; bu tür insanların derhal ceza alması. Forumdan uzaklaştırılma, uyarı puanı, mesaj atma yetkilerinin alınması, vs. vs. Siz ne uygun görürseniz artık. Bu markalar bile kendi aralarında bu kadar kavga etmiyorlardır ya.
 
Ben Abdullah abi gibi gerçekleri söylemeye korkmuyorum. O da Intel'i gömdü diye bayağı linç yemişti. Sonucunda bu Intel fanboylarına özel video yapmıştı.
O videosuna lafım yok. James Donkey tarzı markaların fanboylarına laf atmak istemiştim ki çoğunluk Abdullah Hacıgül hayranı tipler.

Ve önerin bence mantıksız. Uygulama konusunda sıkıntı olur gibi. Nasıl açıklasam bilmiyorum.
 
O videosuna lafım yok. James Donkey tarzı markaların fanboylarına laf atmak istemiştim ki çoğunluk Abdullah Hacıgül hayranı tipler.

Ve önerin bence mantıksız. Uygulama konusunda sıkıntı olur gibi. Nasıl açılmasam bilmiyorum.
Aslında bence de uygulama konusunda sıkıntı olur gibime geliyor ama bir şekilde törpülenip önümüze kural olarak sergilenir diye tahmin ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı