Tecno-Türk'te Eleman Arıyorum

• Konuyu başlatan Hüseyin Bayır
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 3.765
Birincisi, neden blogspot'ta site açarsın? İkincisi, neden TeknoSeyir'in logosunu çalarsın?
Bu sadece geçici bir logo Recep Abi Ve gördüysen bu gün, logoyu değiştirdim...
Ve bu mesajına gerçekten üzüldüm. :(

Neyse arkadaşımızı aldık... Konu kapandı, evli evine köylü köyüne. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Blogspot'ta açtığın bloga site ismini vermen çok ilginç. Teknoseyir'in logosunu çalman, üstüne de değiştirdim deyip de Bio Apps'in logosunu çalman daha da bir ilginç...

Yok tabikide kaldırdım... Yani şimdi bu logo güvenli dimi. Bir sorun yok yani değil mi?

Ayrıca ben Tekno Seyir logosunu alıp öyle kes yapıştır falanda yapmadım. Sadece ondan esinlendim... Ama anladım ki bu kötü bir şey hemen kaldırdım.... Neyse artık bir sorun olmadığına göre şu konuyu kapatalım artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en yakın zamanda gerçek siteye geçmelisiniz. Olmadı ilk başta domain alabilirsiniz 10 doları aşmayan maliyetlere. Yönlendirme ile başlayıp hosting'i sonraya bırakabilirsiniz de...

Blogspot'ta devam ederseniz büyüyemezsiniz. Çoğu kuruluşun domain seçmesinin nedeni insanın siteye erişiminin kısaltılmasını sağlamak. Technopatteknolojiplatformu.net diye bir site olsa burada daha fazla aktif olur muydunuz? İkincisi de Blogspot (teknoloji penceresinde) daha çok teknoloji blogcuları için. Sitede ben bir inceleme göremiyorum açıkçası. Eğer bir teknoloji bloğu isterseniz kişisel görüşlere göre haberler olmalıdır, teknik bilgiler azalmalıdır. Anlaşılan sizin isteğiniz TechnoPat gibi bir teknoloji sitesi kurmak. Technopat bir blogspot sitesi olsaydı herkes büyük bir ihtimalle önyargıyla "Blogspot sonuçta, ne kadar güzel olabilir ki?" şeklinde ayrılacaktı...

Blogspot'ta devam ederseniz büyüyemezsiniz. Çoğu kuruluşun domain seçmesinin nedeni insanın siteye erişiminin kısaltılmasını sağlamak. Technopatteknolojiplatformu.net diye bir site olsa burada daha fazla aktif olur muydunuz? İkincisi de Blogspot (teknoloji penceresinde) daha çok teknoloji blogcuları için. Sitede ben bir inceleme göremiyorum açıkçası. Eğer bir teknoloji bloğu isterseniz kişisel görüşlere göre haberler olmalıdır, teknik bilgiler azalmalıdır. Anlaşılan sizin isteğiniz TechnoPat gibi bir teknoloji sitesi kurmak. Technopat bir blogspot sitesi olsaydı herkes büyük bir ihtimalle önyargıyla "Blogspot sonuçta, ne kadar güzel olabilir ki?" şeklinde ayrılacaktı...

Hmmm... Sizi anladım. Ama ben blogspotta kalmak istiyorum. Yani şu anda bir sorun yok değil mi yasal suç veya başka birşey. Ben hiçbir şeyi çalmadım. Kendim çizerek yaptım. Bir sorun yok yani değil mi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı