Demek ki fırça hobisi var ben de pek anlamadım.Adamın yanında fırça taşımasına şaşıran tek kişi ben miyim?
Demek ki fırça hobisi var ben de pek anlamadım.Adamın yanında fırça taşımasına şaşıran tek kişi ben miyim?
Hahahaha... Harbiden de ha. Düşününce tuhaf geliyor. Neyse... Belki de tuvalet takıntısı vardır. Mutlaka hijyenik olmalıdır.Adamın yanında fırça taşımasına şaşıran tek kişi ben miyim?
Şimdi ona da girersek hiç çözemeyiz olayı.Adamın yanında fırça taşımasına şaşıran tek kişi ben miyim?
Tuvalet değil bulaşık fırçasıymış.Hahahaha... Harbiden de ha. Düşününce tuhaf geliyor. Neyse... Belki de tuvalet takıntısı vardır. Mutlaka hijyenik olmalıdır.![]()
Hocam neden bilmiyorum. Fakat siz hep aklımda "sürekli pp değiştiren adam" olarak kaldınız.Şimdi ona da girersek hiç çözemeyiz olayı.
Tuvalet değil bulaşık fırçasıymış.![]()
Değişime açığım.Hocam neden bilmiyorum. Fakat siz hep aklımda "sürekli pp değiştiren adam" olarak kaldınız.Yine değiştirmişsiniz.
![]()
O adam "sürekli pp değiştiren adam" değil de "Nerede olursa olsun gerçekleri savunan, her türlü düşünceye saygısı olan, insanlara doğruları öğretmeye çalışan ve fikir çatışmalarından çok hoşlanan biri" olarak akılda kalmalıHocam neden bilmiyorum. Fakat siz hep aklımda "sürekli pp değiştiren adam" olarak kaldınız.Yine değiştirmişsiniz.
![]()
AS Livorno da bu sene çok kötü gitti son anda paçayı kurtardılar.Değişime açığım.![]()
Orası ayrı.O adam "sürekli pp değiştiren adam" değil de "Nerede olursa olsun gerçekleri savunan, her türlü düşünceye saygısı olan, insanlara doğruları öğretmeye çalışan ve fikir çatışmalarından çok hoşlanan biri" olarak akılda kalmalı![]()
Edit: Little Bobby diye iki hesap mı var?Bu arada adam mizah amaçlı yapmıştır. Bizimkiler de direk milliyetçiliğe vurmasın olayı.
Orası ayrı.![]()
Evet ya hiç sorma. Takipteyim hep ama son haftalarda kurtardılar.AS Livorno da bu sene çok kötü gitti son anda paçayı kurtardılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.