Emre Belözoğlu'na Fırça Tutan Eleman

Adamın yanında fırça taşımasına şaşıran tek kişi ben miyim?
Şimdi ona da girersek hiç çözemeyiz olayı. :)
Hahahaha... Harbiden de ha. Düşününce tuhaf geliyor. Neyse... Belki de tuvalet takıntısı vardır. Mutlaka hijyenik olmalıdır. :)
Tuvalet değil bulaşık fırçasıymış. :) Bizim ülkede daha diş fırçamı çantamda görünce bile şaşıran insanlar var. Belki adamın dişleri büyüktür. 😀 Olayları böyle çözmemiz gerek işte. Milli bir mesele ve abuk sabuk bir diplomatik sorunmuş gibi yaklaşmadan. Ben Emre'nin yerinde olsam ve fırçayı görsem gülmekten konuşamazdım. Mantalite farklı biraz bende. Diyorum ya işte bu ülke ''oyun'' kavramını algılamada sorun yaşıyor.

Son düzenleme:
Hocam neden bilmiyorum. Fakat siz hep aklımda "sürekli pp değiştiren adam" olarak kaldınız. :) Yine değiştirmişsiniz. 🤣
O adam "sürekli pp değiştiren adam" değil de "Nerede olursa olsun gerçekleri savunan, her türlü düşünceye saygısı olan, insanlara doğruları öğretmeye çalışan ve fikir çatışmalarından çok hoşlanan biri" olarak akılda kalmalı :)

Bu arada adam mizah amaçlı yapmıştır. Bizimkiler de direk milliyetçiliğe vurmasın olayı.
O adam "sürekli pp değiştiren adam" değil de "Nerede olursa olsun gerçekleri savunan, her türlü düşünceye saygısı olan, insanlara doğruları öğretmeye çalışan ve fikir çatışmalarından çok hoşlanan biri" olarak akılda kalmalı :)
Orası ayrı. :)
Bu arada adam mizah amaçlı yapmıştır. Bizimkiler de direk milliyetçiliğe vurmasın olayı.

Orası ayrı. :)
Edit: Little Bobby diye iki hesap mı var?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı