Aşiretler mi bıçaklıyor ? Yoldan geçen biri bile bıçaklayabilir ???Bıçaklayacaklar ne olabilir?
Aynen öyle arkasında güveniyor ilk yazdığında cevap verdim tanıyor musun beni dedi hayır dedim bu şeyi araştır tanırsın vb şeyler dedi.
Ergenlik çağında hata yapma oranı çok yüksek. Çarşamba günü hastaneye gitmiştim iki kız bir erkek için kavga etmişler kızın biri diğerini üç yerinden bıçaklamıştı.Baba ne can güvenliği polis kapılarının önündemi duracak tam ergenlik çağı.
Yaşandı onaylandı, deneyimlerle sabittir. Zcps21 hocamı dinle, pişman olmazsın. Çok istersen sana anımı da anlatabilirim.
Aynen öyle arkasında güveniyor ilk yazdığında cevap verdim tanıyor musun beni dedi hayır dedim bu şeyi araştır tanırsın vb şeyler dedi.
Çocuk yazdığında şey dedi ayrıca çok kavgalı tipim cezaevine girdim çıktım kavgadan vbMesajıma beğenmedim ve haha gelmiş, anlaşılan hayatı görmemiş arkadaşlara bir takım açıklama yapmak durumundayım. Şu sıralar özellikle de Marmara bölgesinde 14-20 yaş arası kaybedecek hiçbir şeyi olmayıp birini yaralamaktan çekinmeyen ve yaralayınca çok bir şey olmayacağı, adam akıllı bir kariyer ve gelecek planı da olmadığı için bunu kafaya takmayan çok insan var. İçeri girince "sevdik be abi", çıkınca "aşk için bedelimiz ödendi" diye gezinecek tipler bunlar. Polise şikayet etmesi durumunda tutuklama, ifade ve sonrasında serbest bırakma kararı alınacak, buna müteakiben iş iyice ciddiye dönecek. Hayat ve sokak, Sosyal'deki gibi anonim hesap ve anime profil fotoğrafları ile konudan konuya atlayıp vakit öldürmekle geçmiyor. Umarım bazı arkadaşların ufkunu açabilmişimdir.
Hocam çözüm kızı falan boş ver. Okuluna git. Yolda karşına çıkmalarına karşın kalabalık gez ve savun kendini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.