Tek başına R6 alınmalı mı?

asdllkjlasdasd

Hectopat
Daha fazla  
R6'nın oyun mantığını oldukça beğeniyorum ve almaya niyet etmiştim. Ama aklıma birkaç soru takıldı.

1-Oyun 26 TL olduğundan kitlesinin çok düştüğü ve hilenin çok arttığı gibi duyumlar aldım. Bu doğru mu?
2-Oyun arkadaşlarımda var ama çok nadir giriyorlar. Tek başıma çok zorluk yaşar mıyım? Takım oyunun verdiği zevkten çok mahrum kalır mıyım?

3-Bu iki maddeye rağmen oyun alınmaya değer mi?

Elinde zorca biriktirdiğim bir para var ve standart sürümü almaya niyetlendim. O parayla alabilecegim hikayeli oyunlar da var. Anlayacağınız arada kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu almıştım popüler diye. Hiç arkadaşım yoktu. Sonra en iyi arkadaşım İlkay oyunu aldı ve muazzam bir oyun haline geldi. Her maç Alt+F4 çeken ben oyundan haz almaya başladım. 700 saat CS:GO oynamış 2 insanız. Bu oyun çok başka bi oyun. Tek başına hiç sarmaz. Oyunu öğrenmen için baya kasmalısın. Biz 200. saatimizdeyiz anca anca haritaları, silahları, eklentileri öğrendik. Reddit ortamına göre erken öğrenenlerdenmişiz. Fakat oyunun 26TL ye düşmesi biraz sıkıntı oldu. Oyunu 26 TL'den alırsan her operator 12.000 Renown. Her kazandığın maç 200-350 arası Renown kazanıyorsun. Açık konuşayım adam gidiyor paralı 1 sıradan 1 olmak üzere defans ve attack operatoru açıyor daha 20 level ranked giriyor ve oynayamıyor. Bu çok yaşandı benim oyunlarımda. Main operatorumu salıyorum adamda başka yok diye. Adam direk rushlayıp ölüyor. 5 kişi infolu oynarsan çok eğlenirsin. Ama rage yapan biriysen pek bulaşma diyeyim. Ayrıca bu oyun sardığından beri başka oyun oynamadım. Günümün 5-6 saati bu oyunla geçiyor ve sıkmıyor.

26 liraya gayette alınır. Operatör açmak işkence değil aksine bir diğerini açana kadar elinizdeki operatörlerle ustalaşıyorsunuz. Eğer aklınızda varsa kesinlikle almalısınız benim tavsiyem standart edition, 140 lira vermeye kesinlikle gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı