Tek RTX 2080 ile mining yapılır mı?

Bu zamanlar kazançlar berbat derecede. Eğer ona göre hesaplarsak, haftalık 2.83 dolar, haftalık 19 dolar, aylık 84 dolar kazanıyorsunuz.
1050 ti ile bile yapsan şuan elektriğini çıkartır artı 20 tl harçlık veriri
1050Ti ile Ethereum madenciliği yapamazsın ve 20 TL harçlık da çıkartamazsın o kartla.
Tek ekran kartı ile yapılır fakat zarara girebilirsin.
Artık bu tür yorumları görmekten ciğerim soldu. Nolur yalvarıyorum bilmeden konuşmayın.

Merak Etme İyi Biliyorum :)
534534534.png

Göster bakalım nerede zarar ediyor ?

Bu zamanlar kazançlar berbat derecede. Eğer ona göre hesaplarsak, haftalık 2.83 dolar, haftalık 19 dolar, aylık 84 dolar kazanıyorsunuz.

1050 Ti ile Ethereum madenciliği yapamazsın ve 20 TL harçlık da çıkartamazsın o kartla.

Ethereum mining yapılır demedim zaten ergo ile günlük 60 - 70 cent kazanılabiliyor.

Yapılır, zarar etmez, elektrik parasını ödedikten sonra kar elde edilir.

Öncelikle sisteminizde yoksa MSI Afterburner yazılımını mutlaka kurun, güç değerlerini azaltıp ram hızını arttırmak gibi overclock işlemleri yaparak güç tüketimini ve ısıyı azaltıp kazancı arttıracak ayarları bununla yapacaksın.

HWMonitor yazılımını sisteme kurarsan MSI Afterburner'ın gösterdiği kartın sıcaklığının yanında VRAM'lerin sıcaklığını da görebilir ve zarar vermeyecek şekilde OC ayarlarını yapmak için ısıları izleyebilirsin.

Bir kez MSI Afterburner ile ideal ayarları bulunca hep aynı ayarları kullanacaksın.

Miner yazılımı olarak G Miner veya T Rex Miner yazılımını tavsiye ederim. Bu yazılımları bazı antivirüs yazılımları zararlı olarak algıladığı için bulunacağı klasörler için exception tanımlamak gerekir.

Son olarak kazım yapılacak pool için eğer günlük olarak ödeme almak istersen Binance Pool'u biriktirip 0.01 ETH oldukça transfer olsun istersen Ethermine'ı kullanmanı tavsiye ederim.

Keyifli kazançlar diliyorum.

Merhaba tek RTX 2080 ile mining yapılır mı, yapılsa da elektrik gideri aylık kaç TL olur ve kazancı ne kadar olur?
Şu siteden hesaplamasını yaptım. Bir ay boyunca çalışınca ortalama 50$ para kazandırıyor elektrik faturası dahil. 152 TL elektrik faturası da fark ettirir aşağı yukarı (Bilgisayarın sürekli kapalı olduğunu varsayarsak). Hiç yoktan cebinize para giriyor, bence yapmalısınız. Doğru UV ile faturayı daha da düşürüp kazancınızı da artırabilirsiniz haberiniz olsun.

Şu siteden hesaplamasını yaptım. Bir ay boyunca çalışınca ortalama 50$ para kazandırıyor elektrik faturası dahil. 152 TL elektrik faturası da fark ettirir aşağı yukarı (bilgisayarın sürekli kapalı olduğunu varsayarsak). Hiç yoktan cebinize para giriyor, bence yapmalısınız. Doğru UV ile faturayı daha da düşürüp kazancınızı da artırabilirsiniz haberiniz olsun.

Neden 35 Mh/s'den hesapladınız? O.C yapılırsa 50 Mh/s'ye kadar bile çıkılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı