Teke tek kavgada rezil oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel işte. Tam bir cool boy olayı. Tek başına yediğin dayağı yine tek başına topluyorsun. Delikanlılık böyle bir şey. Bu halde kimse dalga geçmez vallahi, ben saygı duydum.
Köpekler suratımı çizmiş harita gibi suratım.Hem kroşeleri yedik yere çakıldık bide köpeklerden yedik darbeyi.
 
Yasa dışı olan bir şeyi yapmaya neden devam etmek istiyorsunuz? Gidip şikayet edin ki serseriler etrafta dolaşmasın. Spor için olsa anlarım.

Bela bir yerde seni bulduğunda bu bakış açısıyla hareket edersen en iyi ihtimalle yediğin dayakla kalırsın. Ne kadar hümanist kurallara uyan bir yapıda olursan ol gün gelir sevdiklerini koruma, canını kurtarma pahasına içindeki canavarı uyandırman gerekir.
 
Bir de seni oraya öylece bırakıp gitmişler mi?.. Benim 2 arkadaş vardı biri boksör 11. sınıf oldu tipine baksan 40 kilo dersin çocuk 80 kiloydu dedim nasıl oluyor dedim bir karın kasıyla bilek kası var görsen ağzın açık kalır. Bana karnıma vur dedi vurdum bu mu yani dedi en hızlısıyla vurdum yine işlememişti yani sen düşün. Diğeri de tipine baksan döverim dersin ama bu da Muay- Thai, boks ve fitness yapıyordu aynı anda geçen buna salağa bak demiş 4 kişi dördünü de haşat etmiş mesela😂😂. Yani bu işler şans işi gibi bir şey ummadık taş baş yararmış.
Bunu üşenmeden okuduysanız neden dayak yediğinizi anlarsınız @yksismoreimportantforme
 
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali git ve kavganı et dostum. Ama sakın şunu dinlemeyi unutma;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı