Teknobiyotik E1.5 vs Elraenn Parva

GodXL

Decapat
Arkadaşlar attığım linklerdeki bilgisayarlardan birini alacağım. Acaba hangisini almalıyım? Ben Teknobiyotik bilgisayarını gözüme kestirdim ama gene de size sormak istedim. Bir de siteler hakkında görüş bildirebilir misiniz? Ekşi Sözlük’te ve Şikayetvar’da bir sürü kötü yorum gördük müşteri hizmetleri hakkında.

1. PC
2. PC

Elraen kasasında ekran kartı ve depolama kapasitesi daha kötüyken Teknobiyotik kasasında anakart ve güç kaynağı diğerine göre daha kötü. Bütçe belirtirseniz daha iyi sistem önerisi yapabiliriz.
Hocam bana şimdilik oyun oynatacak bişi lazım 5 sene için değil. Kardeşime aciliyetten hızlı bir şey bakıyorum.
Peformans olarak teknobiyotiğinki iyi ama ileriye yönelik Elraenn parva.
İleri gerek yok. Şu anlık iyi olsun yeterli.
Maksimum bütçeniz nedir? Taş çatlasa kaç verebilirsiniz?
Hocam bütçe 4 lira.

3929.22 TL

İmkanınız varsa direkt aynı RAM'den bir tane daha alın. Fiyatı azıcık aşıyor. Ama değecektir.
Artık güncel oyunların çoğu yaklaşık 10-11 GB RAM yiyor. Güncel oyunları oynamak istediğiniz zaman, tek kanal 8 GB RAM ile anlık drop yaşama olasılığınız var. O yüzden bana kalırsa aynı RAM'den kesinlikle bir tane daha alınmalı.

3929.22 TL

İmkanınız varsa direkt aynı RAM'den bir tane daha alın. Fiyatı azıcık aşıyor. Ama değecektir.
Artık güncel oyunların çoğu yaklaşık 10-11 GB RAM yiyor. Güncel oyunları oynamak istediğiniz zaman, tek kanal 8 GB RAM ile anlık drop yaşama olasılığınız var. O yüzden bana kalırsa aynı RAM'den kesinlikle bir tane daha alınmalı.

Benim de 5500-6000 TL(monitör dahil) gibi bir bütçem var, ne öğrenirsiniz? Bir rde toplama PC'yi kendim kurabileceğimi sanmıyorum, ne yapmalıyım hazır PC almakta fazla para?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı