Teknobiyotik iade ücretini eksik verdi

Srayne

Kilopat
Katılım
29 Nisan 2016
Mesajlar
268
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Yasadigim problemi buraya yaziyim ki benim dustugum hataya siz de dusmeyin. Teknobiyotik'ten aldigim Viewsonic XG2402 adlı modelde ölü piksel sorunu vardı ve kutusunda ve icindeki korumak icin cikan seylerde birkaç tane hasar olduğunu gördüm ve görmezden geldim. Pikseli gördükten sonra garantiye gonderdim garanti bana 1 tane pikseli degistiremeyecegimizi soyledi. Ben de iade ettim. Urunu sadece 3 gün kullandim diğer günler garantideydi veya kargodaydi. Neyse geri gönderdiğimde 200 TL eksik olduğunu gördüm. Sorduğumda ise urunun monitor icin kullanilan kabinda yırtık olduğuydu. Eminim ki hicbir şeyi yoktu her seyini tam olarak koydum buyuk ihtimalle urun onceden baskasinin da eline geçti o da pikseli gorup iade etti. Durup dururken 200 TL zarara gittik. Size önerim biraz daha fazla para verip baska yerden alin ve bu siteyi kullanmayin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Para ile rezil olmak budur işte. Geçmiş olsun demekten başka bir şey kalmıyor, geriye. 100 tane için de 1 yada 2 tane böyle hata çıkıyordur, diye düşünüyorum. Senin şanssızlığına denk gelmiş.
 
Benim amacim burada ben dustum boyle bir seye baskalarida dusmesin. Sakın teknobiyotikten bir sey siparis etmeyin.
 
En iyisi aracı bir site o zaman bir sey yapamiyorlar. Ardindan gittigidiyordan MG248Q aldim tertemiz. Monitörde de Asus dan şaşmamak lazim diğer modellerde hep bir sorun yasadim.
 
Monitör mağaza'dan alınmalı.
büyük mağazalardan monitor (diğer ürünlerin marka-modeline karar verip-kıyafet içinde bedenlerine karar verip ) internetten almak daha karlı, çoğu ürün için daha düşük fiyat veriyorlar.bence tek sıkıntı kargo süreci,
Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.Taşınabilir hdd nin kılıfını çıkartmamıştım 2-3 ay kullandım.sonra yere düştü doğal olarak bozuldu.Hepsiburada'ya gönderdim..Bir üst modelini gönderdiler..yaklaşık 5-6 yıldır mümkün mertebe ordan almaya çalışıyorum..
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı