Teknobiyotik Mağduru

Valla hocam size denk gelmiş oluyor böyle şanssızlıklar. Ben cuma gecesi sipariş verdim bugün öğle saatlerinde elime ulaştı kargoda bir eksik, hasar vs yok garanti belgeleriyle birlikte sapasağlam geldi.

Bende bugün sistem topladım aynı siteden ama henüz satın alma işlemlerini başlatmadım, sen bir de üstüne böyle olay yaşayınca tedirgin oldum bak :/

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Ben şahsım adına ve bir çok arkadaşım adına teknobiyotik'ten çok kez alışveriş yapmış ve memnun kalmış birisiyim , aynı şekilde technopat inventus olsun teknobiyotik olsun sinerji olsun bu firmaları öneren bir firma eğer firmayı ararsanız size yardımcı olacaklarına inanıyorum malesef böyle şeyler arada denk geliyor buna benzer bir olayı kız arkadaşım yaşamıştı boynerden aldığı ayakkabı adres felan herşey doğru iken ürün mersine gelmesi gerekirken antebe gitmişti isimde sorun olmuş :) yani anlayacağınız hangi firma olursa olsun firma hatalıyken o hatasını telafi etmek zorunda içiniz rahat olsun :)

Yani hocam eğer size yardımcı olmak yerine aksine sorun yaparlarsa kaybeden kendileri olur :) burada bir seferde 5 10 bin tllik alışveriş yapanlar var. Siz firmayı arayın derdinizi anlatın illaki çözüm yapacaklardır, sorun yapmaya kalkarlarsa gereken konuşmayı(anladınız siz) yapın hocam :) Geri vites yapıp sizin sorunu çözeceklerdir. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı