Teknobiyotik YouTube Rezilliği

Teknobiyotik fanı değilim, takip etmem. Çekilişlerine de bir kere laf olsun diye katıldım ilk denk geldiğimde. Şimdi adamlar binlerce liralık sistemler, bileşenler dağıtıyorlar çekiliş ile. Kargo ücreti sormuş, bana şaka gibi geldi şahsen.

Bana kalırsa Teknobiyotik'in Youtube kanalınıyla ilgilenen arkadaş veya çocuk muhtemelen 10 yaşlarında falan sanırım. Bu cevaplar normal değil. Zira hazır sistemimi ve birçok donanımları ve çevre ekipmanlarımını uyguna internet sitelerinden almış birisi olarak bu yorumu yapıyorum. Sizde bir sorun yok. Firmanın bu işe el atması lazım. Teknobiyotik ve Akortek'e yakışmayan davranışlar bunlar. Firmaya olan güveni zedeliyor. Sizin yorumunuz gayet olgunca ve haklı sebeplere dayalı. Teknobiyotik Youtube kanalında size verilen cevaplar ise, tamamen ergen atarlanmaları. Bir firmaya küfür dahi etseniz, size teşekkür etmeleri ve müşteri her zaman haklıdır anlayışını hissettirmeleri gerekir. Firmanın Youtube kanalına buradan olgun davranma çağrısı yapıyorum ve kurumsal cevaplar vermeleri talebinde bulunuyorum. 🙂

Sende takip etme arkadaşım, demek ki hak ediyorsun. Ukala tavırlara rağmen halen takip ediyorum diyorsun. Bu insan oğlunun çıkarı için köprüyü geçene kadar ayıya dayı demesine bayılıyorum.
Hocam ayıya dayı demek çıkarcı kişilere kullanılan bir söz benim bu kanaldan hiçbir çıkarım yok sadece yaptığı laubali konuşmanın cevabını verdim ikinci konuşmadan sonra takip etmem zaten 👍🏻
Ağız yapan adam eline klavye geçince işte bazen böyle engelli hareketleri yapabiliyor.
En iyisi bu yorumları hiç görmemiş olalım sonuçta adamlar işini hakkıyla yapıyor.
Youtube kullanıcıları izleyicileri için video çeker beğeni ve destek talep ederler. Videoları ön plana çıksın diye. İşlerini iyi yapmanın yanı sıra üslüplarınında iyi olması gerekir.

Ben destek talebinde bulunduğumda gayet saygılı bir şekilde cevap alıyorum, Youtube'de yorum yazmayın abi sizde. Baktınız ucuz birşey var piyasaya göre, çek gitsin adamların üslubundan size ne. Siz bakın aldığınız malın ucuzluğuna. :D

Ben destek talebinde bulunduğumda gayet saygılı bir şekilde cevap alıyorum, Youtube'de yorum yazmayın abi sizde. Baktınız ucuz birşey var piyasaya göre, çek gitsin adamların üslubundan size ne. Siz bakın aldığınız malın ucuzluğuna. :D
Bende geçen ay uygun diye fırça yemeden SSD'aldım. Firmaya mail ve telefon ile ulaştığınızda karşınızdaki kişiler kesinlikle uzman insanlar. En azından ben aradığımda bunları tecrübe ettim. En iyisi Youtube kanallarını izleyip yorum yapmamak. Adam belli ki eleştiriye açık değil zorlamayın.😀

Hocam bir yandan haklısın ama şöyle düşün aklına takılan bir soru var veya merak ettiğin bir soru var bunu yorumda belirttin ve bu cevabı aldın. 😄 Konuşma tarzlarını düzeltmeleri lazım.
Bende geçen ay uygun diye fırça yemeden SSD'aldım. Firmaya mail ve telefon ile ulaştığınızda karşınızdaki kişiler kesinlikle uzman insanlar. En azından ben aradığımda bunları tecrübe ettim. En iyisi Youtube kanallarını izleyip yorum yapmamak. Adam belli ki eleştiriye açık değil zorlamayın.😀
Bak onu iyi dedin cidden eleştiriye açık değiller 😂

398433

Ergen egosu :D

Hocam bir yandan haklısın ama şöyle düşün aklına takılan bir soru var veya merak ettiğin bir soru var bunu yorumda belirttin ve bu cevabı aldın. 😄 Konuşma tarzlarını düzeltmeleri lazım.

Bak onu iyi dedin cidden eleştiriye açık değiller 😂
Haklısın doğru. :D Müşteri memnuniyeti her zaman en önde gelmeli bence de.

Kimse olayı "YouTube ekibi" deyip küçültmesin. YouTube ekibi bile olsa orada markayı temsil eden kişiler. Ayrıca sosyal medya hesaplarında da aynı seviyedeler. Bizzat Facebook'da yaşadım bu olayı, MSI markasını satmadıkları için kötülüyorlar ve Palit'i çok daha üstün görüyorlardı. Teknik verilerle konuştuğum halde terbiyesizce cevap verip beni sayfadan uzaklaştırmışlardı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı